Ajankohta

1.2.2023 09:00 – 31.1.2024 23:59

Paikka

ProComin koulutustila / online-koulutukset

Järjestäjä

ProCom

Viestinnän ammattilainen, vahvista vastuullisuuden ja viestinnän strategisen ajattelun osaamistasi!

Koulutuskokonaisuus antaa laajan kokonaisymmärryksen vastuullisuuskysymyksiin sekä käytännön oppeja oman vastuullisuuden ja sen viestinnän tekemiseen, tehostamiseen ja vaikuttavuuteen. Ilman vastuullisuuskysymysten tunnistamista viestinnän ammattilaisen on haastavaa menestyä työssään oman organisaation sisäisenä muutosagenttina, brändin rakentajana ja johdon tukena. Vastuullisuus on ohittamaton asia kaikille organisaatioille ja se on sitä myös viestinnän ammattilaiselle, joka kehittää omaa ammattitaitoaan vastaamaan tuleviin liiketoiminta- ja yhteiskuntahaasteisiin.

Menestyvä organisaatio tuntee toimintansa sosiaaliset, taloudelliset ja ympäristöön liittyvät vaikutukset. Viestinnän ammattilainen voi toimia vastuullisena muutosagenttina vaativassa ja mielenkiintoisessa roolissa.

Lue lisää koulutuskokonaisuudesta täällä.

Vastuullisuus ja viestintä koulutuskokonaisuuden sisältö

Koulutuspäivissä syvennytään vastuullisuusteemoihin vahvasti viestinnän silmin. Käymme läpi vastuullisuusaiheita aina vastuullisuuden kehityskaaresta, lainsäädännöstä, raportointiin ja mittareihin. Koulutuspäivissä syvennytään vastuullisuuden rooliin kasvun ja muutoksen tekijänä organisaatioissa. Koulutuspäivät tarjoavat työkaluja viestinnän ammattilaisen henkilökohtaiseen kehittymiseen.

 

VASTUULLISUUS & VIESTINTÄ -KOKONAISUUDEN SUORITTAMINEN

Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen saat käyttöösi koko vuoden 2023 (12 kuukauden) opinto-oikeuden ja pääsyn kaikkiin koulutuspäiviin. Vuoden aikana teemasta järjestetään 7-9 koko päivän koulutusta. Mikäli haluat koulutuksestasi todistuksen, tulee sinun suorittaa vähintään kuusi (6) koulutuspäivää sekä tehdä hyväksytysti oppimispäiväkirja, joka palautetaan ProComille siinä vaiheessa, kun koulutukset on suoritettuna. Todistuksessa käy ilmi koulutuskokonaisuutesi teema, laajuus sekä koulutuspäivät.

Koulutuksiin voi osallistua joko live- tai online-toteutuksena. Koulutuksista tulee myös materiaalit oppimisalustalle, johon opiskelijalla on henkilökohtainen pääsy koko vuoden ajan.

Vaihtoehtoisesti voit myös ilmoittautua vastuullisuusviestinnän yksittäisiin koulutuspäiviin.

 

KENELLE?

Koulutus on sinulle viestinnän ammattilainen, joka haluat oppia ymmärtämään viestinnän roolia vastuullisuuden näkökulmasta. Saat valmiuksia toimia strategisella tasolla kasvattaen osaamistasi vastuullisuuden viestintään, johtamiseen ja strategiseen ajatteluun.

Koko kalenterivuoden 2023 (12 kuukauden) opinto-oikeuden voi hyödyntää:

  • Yksittäinen opiskelija, joka saa oikeuden kaikkiin 7-9 koulutukseen. Yksittäinen opiskelija saa kuusi päivää suoritettuaan ja oppimispäiväkirjan tehtyään todistuksen. Halutessasi voit sisällyttää valitsemaasi kokonaisuuteen yhden koulutuksen myös toisesta teemasta.
  • Organisaatio, joka ostaa opinto-oikeuden tiimilleen. Organisaatio voi ostaa opinto-oikeuden kahdeksaan koulutukseen esimerkiksi viestintätiimilleen, jolloin koulutuspäivissä voi käydä kuka tahansa tiimin jäsen, kuitenkin niin, että koulutuksissa voi olla yksi organisaation jäsen kerrallaan.

 

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

 

KOULUTUSKOKONAISUUS:

Koulutuskokonaisuus eli koko vuoden 2023 (12 kk) opinto-oikeus koulutussisältöihin

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä tai halutessaan online)

2490 eur jäsen / 3200 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

2250 eur jäsen / 2650 ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

 

Luokkahuonekoulutuksen edut:

  • ProCom tarjoaa aamiaisen ja lounaan
  • Verkostoituminen kollegoiden kanssa
  • Toimistolta voi napata mukaan viestintäalan kirjallisuutta
  • Sparrailu kollegojen ja kouluttajan kanssa
  • Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen sitoudut suorittamaan ohjelman vuoden 2023 aikana. Osallistuminen koulutusohjelmaan on mahdollista peruuttaa kuluitta kahden viikon (14 vrk)  ajan ilmoittautumisen jälkeen. Tämän jälkeen osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset ja tiedustelut ProComin toimistolle: procom@procom.fi tai 09 135 7775.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Livenä, olen jäsen 2490 e +alv.Livenä, ei-jäsen 3200 e + alv.Etänä, jäsen 2250 e + alvEtänä, ei-jäsen 2650 e + alv.
Kyllä

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.