Ajankohta

14.2.2023 09:00 – 14.2.2023 15:00

Paikka

ProComin toimisto / Online

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen.  Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Koulutuspäivässä luodaan katsaus vastuullisuusajattelun kehittymiseen ja siihen, miten saastuttamisen säätelystä on edetty liiketoimintalähtöiseen vastuullisuuteen. Koulutuksessa opit, miten kansainväliset sopimukset ja linjaukset, kuten YK:n Global Compact ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteet viitoittavat yritysten ja organisaatioiden vastuullisuustyötä Suomessa ja maailmalla. Vastuullisuutta säädellään yhä enemmän myös lainsäädännöllä: asiat, jotka ennen kuuluivat vapaaehtoisuuden piiriin, ovat tai ovat tulossa sääntelyyn piiriin.

Yritykset ja organisaatiot kehittävät vastuullisuuttaan yhteistyössä sidosryhmiensä kanssa. Koulutuksessa pohdimme, miten organisaatio voi tunnistaa merkittävät vastuullisuuden sidosryhmät ja miten sidosryhmien kanssa käydään aktiivista vuoropuhelua. Sidosryhmät ovat keskeisessä roolissa myös vastuullisuuden olennaisuusanalyysissä.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

9.00–10.30 

 • Yritysvastuun kehityskaari
 • Yritysvastuun regulaatio ja kansainväliset sopimukset 
 • Keskustelua

10.45–12.00

 • Merkittävien sidosryhmien tunnistaminen
 • Sidosryhmävuoropuhelu
 • Vastuullisuuden olennaisuusanalyysi

12.00–13.00 Lounastauko

13.00–14.00

 • Harjoitus ryhmissä: Olennaisuusanalyysin suunnittelu
 • Kahvitauko

14.00 - 15.00

 • Vuoropuhelu sidosryhmien kanssa, viestintäjohtaja Kati Kaskeala, Fiskars Group
 • Yhteenveto ja päivän päätös

 

KENELLE

Tämä koulutus sopii viestinnän ammattilaiselle, joka haluaa oppia lisää vastuullisuusajattelusta sekä yritysvastuun teemoista.

 

KOULUTTAJA

Sari Kuvaja on Third Rock Finland Oy:n vastuullisuuspalvelujen johtaja, osakas ja hallituksen puheenjohtaja. Sari on toiminut vastuullisen yritystoiminnan asiantuntijatehtävissä 1990-luvun puolivälistä lähtien ja kuuluu alan edelläkävijöihin Suomessa. Hän on uransa aikana työskennellyt neuvonantajana ja vaikuttajana yritysten ja järjestöjen välimaastossa sekä konsultoinut yrityksiä niiden vastuullisuusstrategiatyössä, sidosryhmäsuhteissa sekä vastuuviestinnässä ja -raportoinnissa. Kuvaja on kokenut tietokirjailija ja kirjoittaja: hän on käsitellyt liiketoiminnan arvoja, etiikkaa ja vastuullisuutta useissa kirjoissaan ja kirjoittamissaan artikkeleissa ja kolumneissa.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

355 eur jäsen / 525 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Huom. Mikäli suoritat ProCom PROFESSIONAL Vastuullisuus & viestintä -koulutuskokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan. ProCom PROFESSIONAL -osallistujien lisäosallistujat:

 • Yksilöosallistujan lisäosallistuja: Saman organisaation lisäosallistujat saavat 10 % alennuksen yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia).
 • Organisaatio-osallistumisen lisäosallistuja: Organisaatio saa lisäosallistujat koulutuspäiviin -50 % hinnalla yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia)

 

Luokkahuonekoulutuksen edut:

 • ProCom tarjoaa aamiaisen ja lounaan
 • Verkostoituminen kollegoiden kanssa
 • Toimistolta voi napata mukaan viestintäalan kirjallisuutta
 • Sparrailu kollegojen ja kouluttajan kanssa
 • Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

KIINNOSTAAKO LAAJAN KOULUTUSOHJELMAN SUORITTAMINEN?

Kiinnostaisiko sinua vastuullisuus & viestintä -koulutuskokonaisuuden suorittaminen? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana vastuullisuus & viestintä -koulutuskokonaisuutta, jonka suorittamisesta saa todistuksen. Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775 tai lue lisää täällä.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Etänä, en ole jäsen 525e + alv. 24%Etänä, olen jäsen 355e + alv. 24%Paikan päällä, en ole jäsen 655e + alv. 24%Paikan päällä, olen jäsen 495e + alv. 24%

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.