Ajankohta

30.3.2023 09:00 – 30.3.2023 15:00

Paikka

ProComin koulutustila / Online

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen.  Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Vastuullisuudesta viestimisestä on tullut edellytys aikana, jolloin luottamus erilaisia organisaatioita ja instituutioita kohtaan on heikentynyt eri puolilla maailmaa. Samaan aikaan monet organisaatiot ovat nähneet vastuullisuuden ja siitä viestimisen kilpailuna tai menestystekijänä, joka pyrkii oikeuttamaan niiden toiminnan ja vahvistamaan niiden mainetta entistä tiedostavampien kuluttajien, sijoittajien ja työntekijöiden keskuudessa. Toisaalta on myös todettu, että vastuullisuus on edellytys eikä enää kilpailuetu.

Vastuullisuus ja etiikka koskevat viestijöiden lisäksi asiantuntijoita, esihenkilöitä ja johtajia, jotka viestivät omasta työstään ja organisaatiostaan omissa verkostoissaan sekä erilaisissa julkisuuksissa. Vastuullisuus ja etiikka ovat näin läsnä johtamisviestinnässä, työyhteisön päivittäisviestinnässä, sidosryhmäkohtaamisissa ja -yhteistyössä sekä lähiympäristössä ja laajemmin yhteiskunnallisessa keskustelussa. Koulutuksessa käymme lävitse, mitä viestinnän vastuullisuudella ja etiikalla tarkoitetaan, miten ne näyttäytyvät arjen tekemisissä viestinnän eri osa-alueilla. Päivän jälkeen osallistujilla on selkeä käsitys siitä, miten etiikka ja vastuullisuus konkretisoituvat viestinnässä, ja miten ne tulee ottaa huomioon käytännön tilanteissa ja miten niitä tulisi arvioida.

 

KENELLE

Koulutus on tarkoitettu viestinnän asiantuntijalle, tiimille sekä muille organisaation vastuullisuusasiantuntijoille johdossa, HR-toiminnoissa tai markkinoinnissa, joiden tehtäväkuvissa eettiset ja vastuullisuuskysymykset vaativat entistä enemmän huomiota ja osaamista.

 

KOULUTTAJA

Valtiotieteiden tohtori, dosentti Elisa Juholin on toiminut pitkään viestinnän tutkijana, kouluttajana, konsulttina ja kehittäjänä erilaisille organisaatioille. Hänen erikoisalojaan ovat työyhteisö- ja johtajuusviestintä, strateginen viestintä ja viestinnän strategiat, viestinnän mittaaminen ja arviointi. Hänen uusin teoksensa Communicare! – ota viestinnän ilmiöt ja strategiat haltuun ilmestyi alkuvuonna 2022.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

355 eur jäsen / 525 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Huom. Mikäli suoritat Johtamisviestinnän tai Vastuullisuus & viestintä -koulutuskokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan. Koulutuskokonaisuusosallistujien lisäosallistujat:

  • Yksilöosallistujan lisäosallistuja: Saman organisaation lisäosallistujat saavat 10 % alennuksen yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia).
  • Organisaatio-osallistumisen lisäosallistuja: Organisaatio saa lisäosallistujat koulutuspäiviin -50 % hinnalla yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia)

 

Luokkahuonekoulutuksen edut:

  • ProCom tarjoaa aamiaisen ja lounaan
  • Verkostoituminen kollegoiden kanssa
  • Toimistolta voi napata mukaan viestintäalan kirjallisuutta
  • Sparrailu kollegojen ja kouluttajan kanssa
  • Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

KIINNOSTAAKO LAAJAN KOULUTUSOHJELMAN SUORITTAMINEN?

Kiinnostaisiko sinua Johtamisviestinnän tai Vastuullisuus & viestintä -koulutuskokonaisuuden suorittaminen? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän tai Vastuullisuus & viestintä -koulutuskokonaisuutta, jonka suorittamisesta saa todistuksen. Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775 tai lue lisää täällä.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.