Ajankohta

24.1.2023 09:00 – 31.1.2024

Paikka

ProComin toimisto / online-koulutukset

Järjestäjä

ProCom

Viestinnän ammattilainen, vahvista digitaalisen viestinnän osaamistasi!

Koulutuskokonaisuuden avulla saat syväymmärrystä digitaalisen viestinnän eri alueille. Miten luoda puhuttelevia ja rehellisiä sisältöjä, jotka tavoittavat oikeat kohderyhmät ja ovat linjassa yrityksen arvojen ja brändi-ilmeen kanssa? Tehokas digiviestintä vaatii kattavaa ja ajantasaista alusta- ja kanavaosaamista, suunnitelmallisia ja tarkasti segmentoituja sisältöjä sekä vahvaa osaamista mittaamiseen ja tiedon analysointiin. Sosiaalinen media tarjoaa parhaillaan tehokkaan viestintäväylän organisaatioviestijöille, ja myös yhteiskunnallisesti keskeisten asioiden pariin.

Lue lisää koulutuskokonaisuudesta kattavasti täällä.           

                                                                                        

Digitaalisen viestinnän koulutusohjelman sisältö ja päivämäärät 2023

Viestintä on liiketoiminnan ytimessä ja tekee näkyväksi organisaation toiminnan eri sidosryhmille. Viestinnän johtamisen tulee olla strategista, suunnitelmallista ja vaikuttavaa. Digiviestinnässä korostuu suunnitelmallisuus, sisällöt, kanavakohtaisuus sekä kohderyhmätuntemus. Suunta on vahvasti myös se, että viestintätiimi rohkaisee ja valmentaa koko organisaatiota vuorovaikutukseen ja vastuulliseen viestintään, ja myös kasvavassa määrin digikanavien käytön osalta.

Koulutuspäivissä syvennytään digiviestinnän rooliin muutoksen kasvun ja muutoksen tekijänä organisaatioissa. Koulutuspäivät tarjoavat kattavasti lisäymmärrystä eri alueista, jotka on huomioitava onnistuneen digiviestinnän laadinnassa ja toteuttamisessa. Koulutuskokonaisuus tarjoaa runsaasti työkaluja viestinnän ammattilaisen henkilökohtaisen digiosaamisen kehittymisessä. Suoritettuasi digiviestinnän kokonaisuuden sinulla on valmiudet toimia digiviestinnän coachina niin ylimmälle johdolle, asiantuntijakollegoillesi kuin asiakkaillennekin.

Koulutus on sinulle viestinnän ammattilainen, joka haluat oppia ymmärtämään tämän päivän digiviestinnän roolia laaja-alaisesti eri näkökulmista. Saat valmiuksia toimia systemaattisesti ja tavoitteellisesti kasvattaen osaamistasi digiviestinnän sisältöstrategiaan, eri kanaviin, asiakasymmärrykseen sekä mm. mittaamiseen.

 

Digiviestinnän kokonaisuuden suorittaminen

Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen saat käyttöösi koko vuoden 2023 (12 kuukauden) opinto-oikeuden ja pääsyn kaikkiin koulutuspäiviin. Vuoden aikana teemasta järjestetään 7-9 koko päivän koulutusta. Mikäli haluat koulutuksestasi todistuksen, tulee sinun suorittaa vähintään kuusi (6) koulutuspäivää sekä tehdä hyväksytysti oppimispäiväkirja, joka palautetaan ProComille siinä vaiheessa, kun koulutukset on suoritettuna. Todistuksessa käy ilmi koulutuskokonaisuutesi teema, laajuus sekä koulutuspäivät.

Koulutuksiin voi osallistua joko live- tai online-toteutuksena. Koulutuksista tulee myös materiaalit oppimisalustalle, johon opiskelijalla on henkilökohtainen pääsy koko vuoden ajan.

Vaihtoehtoisesti voit myös ilmoittautua digiviestinnän yksittäisiin koulutuspäiviin oman tarpeesi mukaisesti.

 

Kenelle?

Koulutus on sinulle viestinnän ammattilainen, joka haluat syventää viestinnän osaamistasi digitaalisella puolella. Saat kattavan ymmärryksen digiviestinnän nykytilasta ja tulevaisuudesta, opit hyödyntämään tavoitteellisesti ja tehokkaasti eri kanavia sekä mittaamaan tuloksia ja johtamaan tiedon avulla. Saat valmiuksia myös kokonaisvaltaisen brändin hallintaan sekä sisäisen viestinnän edistämiseen digin keinoin.

 

Koko kalenterivuoden 2023 (12 kuukauden) opinto-oikeuden voi hyödyntää:

  • Yksittäinen opiskelija, joka saa oikeuden kaikkiin 7-9 koulutukseen. Yksittäinen opiskelija saa kuusi päivää suoritettuaan ja oppimispäiväkirjan tehtyään todistuksen. Halutessasi voit sisällyttää valitsemaasi kokonaisuuteen yhden koulutuksen myös toisesta teemasta.
  • Organisaatio, joka ostaa opinto-oikeuden tiimilleen. Organisaatio voi ostaa opinto-oikeuden kahdeksaan koulutukseen esimerkiksi viestintätiimilleen, jolloin koulutuspäivissä voi käydä kuka tahansa tiimin jäsen, kuitenkin niin, että koulutuksissa voi olla yksi organisaation jäsen kerrallaan.

 

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

KOULUTUSKOKONAISUUS:

Koulutuskokonaisuus eli koko vuoden 2023 (12 kk) opinto-oikeus koulutussisältöihin

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä tai halutessaan online)

2490 eur jäsen / 3200 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

2250 eur jäsen / 2650 ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

 

Luokkahuonekoulutuksen edut:

  • ProCom tarjoaa aamiaisen ja lounaan
  • Verkostoituminen kollegoiden kanssa
  • Toimistolta voi napata mukaan viestintäalan kirjallisuutta
  • Sparrailu kollegojen ja kouluttajan kanssa
  • Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen sitoudut suorittamaan ohjelman vuoden 2023 aikana. Osallistuminen koulutusohjelmaan on mahdollista peruuttaa kuluitta kahden viikon (14 vrk)  ajan ilmoittautumisen jälkeen. Tämän jälkeen osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset ja tiedustelut ProComin toimistolle: procom@procom.fi tai 09 135 7775.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Livenä, olen jäsen 2490 e +alv.Livenä, ei-jäsen 3200 e + alv.Etänä, jäsen 2250 e + alv.Etänä, ei-jäsen 2650 e + alv.
Kyllä

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.