Ajankohta

13.4.2023 09:00 – 13.4.2023 15:00

Paikka

ProComin toimisto / Online

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen.  Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Datan visualisointi ja videot -koulutuksessa opit hyödyntämään visuaalisuutta viestinnässä. Koulutuspäivä on jaettu kahteen osaan: datan visualisointiin Canvan avulla sekä videosisältöihin. Erilaisen datan esittäminen visuaalisesti helpottaa sen jäsentämistä ja ymmärtämistä. Datan visualisointi onnistuu helposti infograafien avulla. Valmennuksessa opit, mitä infograafien tekemisessä tulee ottaa huomioon, miten niitä tuotetaan Canvan avulla sekä inspiroidut erilaisista esimerkeistä.

Videosisällöt ja erityisesti lyhytvideot ovat sosiaalisen median sisällöistä kaikista tehokkaimpia. Liikkuva kuva herättää huomion, sitouttaa julkaisun pariin ja on algoritmin suosiossa. Video voi olla varsinaisen kuvatun kuvan lisäksi myös vain pientä liikettä tai animoitua grafiikkaa. Valmennuksessa tutustumme videon eri muotoihin ja mahdollisuuksiin sekä harjoittelemme lyhytvideoiden tuottamista Instagram Reelsien avulla.

 

KENELLE

Sinulle, joka haluat oppia lisää tai päivittää tietojasi datan visualisoinnista ja videoiden tekemisestä.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

 • Canvan esittely
 • Työkalut: tiedostokoko, kuvapankki, fontit, elementit, videot, ääni, animointi, tiedostojen tallennus, omien pohjien luonti
 • Tiimi-työkalun käyttö
 • QR-koodi
 • Canva apuna sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä
 • Canva mobiilissa
 • Maksulliset ominaisuudet
 • Lounastauko
 • Johdanto videosisältöihin
 • Inspiroivia esimerkkejä
 • Sisältöjen tavoittavuus
 • Videotuotanto ja editointi mobiilisti
 • Harjoitukset

 

KOULUTTAJA

Korinna Saarinen, LM Someco

Korinna on sosiaalisen median asiantuntija, jonka vahvuudet ovat visuaalisissa kokonaisuuksissa sekä orgaanisen näkyvyyden ja vuorovaikutuksen lisäämisessä. Työnkuvaan Korinnalla kuuluu jatkuva sosiaalisen median julkaisu- ja kehitystyö sekä kouluttaminen. Erityisosaamista Korinnalla löytyy lisäksi valokuvauksesta ja vaikuttajamarkkinoinnista.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

355 eur jäsen / 525 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Huom. Mikäli suoritat Digitaalisen viestinnän koulutuskokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan. Koulutuskokonaisuus -osallistujien lisäosallistujat:

 • Yksilöosallistujan lisäosallistuja: Saman organisaation lisäosallistujat saavat 10 % alennuksen yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia).
 • Organisaatio-osallistumisen lisäosallistuja: Organisaatio saa lisäosallistujat koulutuspäiviin -50 % hinnalla yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia)

 

Luokkahuonekoulutuksen edut:

 • ProCom tarjoaa aamiaisen ja lounaan
 • Verkostoituminen kollegoiden kanssa
 • Toimistolta voi napata mukaan viestintäalan kirjallisuutta
 • Sparrailu kollegojen ja kouluttajan kanssa
 • Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Mikäli osallistuja haluaa vaihtaa henkilökohtaisista syistä osallistumismuotoa live-osallistumisesta online-osallistumiseen, tulee osallistumismuoto muuttaa viimeistään kaksi vuorokautta ennen koulutuspäivää. Osallistumismuotoa on mahdollista vaihtaa myös tämän ajankohdan jälkeen, mutta tällöin laskutamme koulutuksen live-osallistumisen hinnalla. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

KIINNOSTAAKO LAAJAN KOULUTUSOHJELMAN SUORITTAMINEN?

Kiinnostaisiko sinua digiviestinnän koulutuskokonaisuuden suorittaminen? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana digiviestinnän koulutuskokonaisuutta, jonka suorittamisesta saa todistuksen. Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775 tai lue lisää täällä.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.