Ajankohta

28.2.2023 09:00 – 28.2.2023 15:00

Paikka

Online

Hinta jäsenille

355 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

525 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään online-toteutuksena.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Lähes jokaisessa työyhteisössä henkilöstö toivoo sisäisen viestinnän kehittämistä, hyvästä syystä. Onnistunut sisäinen viestintä tekee työskentelystä sujuvaa ja tehokasta, edistää henkilöstön työhyvinvointia ja sitoutumista sekä auttaa työyhteisöä saavuttamaan tavoitteensa. Miten valjastaa sisäinen digiviestintä tukemaan kaikkea tätä?

Sisäisen viestinnän onnistuminen on koko työyhteisön yhteinen asia ja vaatii kaikkien osallistumista. Tässä koulutuksessa opit kehittämään työyhteisösi sisäistä digiviestintää henkilöstölähtöisesti ja tavoitteellisesti. Saat runsaasti käytännönläheisiä esimerkkejä ja vinkkejä sisäisen viestinnän parantamiseen.

Koulutuksen oppeja on helppo soveltaa omaan työyhteisöön riippumatta siitä, mitä digikanavia teillä on käytössä tai suunnitteilla ottaa käyttöön. Koulutuksessa huomioidaan hybridityön lisäksi työyhteisöt, joissa merkittävä osa henkilöstöstä ei työskentele näppäimistön äärellä ja voi olla siksi vaikeasti tavoitettavissa.
 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

9.00 Onnistuneen sisäisen digiviestinnän kulmakivet

  • Miten tehdä henkilöstölähtöistä ja tavoitteellista sisäistä viestintää?
  • Miten luoda työyhteisöön avoin, osallistuva ja luottamuksellinen viestintäkulttuuri?

Lyhyt tauko

  • Mitä huomioida sisäisten digikanavien valinnassa ja hallinnoinnissa?

12-13 Lounas

13.00 Uuden ajan sisäinen digiviestintä – esimerkkejä ja ideoita arkeen

  • Miten hyödyntää videota, podcasteja, pikakyselyitä, liveä ja muita erilaisia viestintämuotoja sisäisessä viestinnässä (lyhyitä täsmätiedotteita unohtamatta)

Lyhyt tauko

14.15 Yhteiset pelisäännöt sisäiseen digiviestintään

  • Miten selkeyttää ja tehostaa viestintää yhteisillä pelisäännöillä, joissa huomioidaan eri digikanavien hyvät ja huonot puolet?

15.00 Lopetus

 

KENELLE?

Kaikille organisaatioiden viestijöille, asiantuntijoille ja johtajille.

 

KOULUTTAJA:

Hanne Haapakoski, toimitusjohtaja Piiri Kit Oy & viestintäjohtaja Springvest Oyj

Haapakoski on kokenut viestinnän kouluttaja ja kehittäjä sekä taustaltaan palkittu päätoimittaja. Hän työskentelee toimitusjohtajana sisäisen viestinnän kehittämiseen erikoistuneessa Piiri Kit Oy:ssä sekä viestintäjohtajana kasvurahoitusyhtiö Springvest Oyj:ssä. Haapakoski on kouluttanut vuosia erilaisia yrityksiä ja työyhteisöjä viestinnästä sekä toiminut mm. ProComin, Alma Talentin ja Rastor-instituutin viestinnän kouluttajana.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

355 eur jäsen / 525 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Huom. Mikäli suoritat Digitaalisen viestinnän koulutuskokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan. Koulutuskokonaisuus -osallistujien lisäosallistujat:

  • Yksilöosallistujan lisäosallistuja: Saman organisaation lisäosallistujat saavat 10 % alennuksen yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia).
  • Organisaatio-osallistumisen lisäosallistuja: Organisaatio saa lisäosallistujat koulutuspäiviin -50 % hinnalla yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia)

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

KIINNOSTAAKO LAAJAN KOULUTUSOHJELMAN SUORITTAMINEN?

Kiinnostaisiko sinua digiviestinnän koulutuskokonaisuuden suorittaminen? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana digiviestinnän koulutuskokonaisuutta, jonka suorittamisesta saa todistuksen. Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775 tai lue lisää täällä.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Ei-jäsen 525e + alv. 24%Jäsen 355e + alv. 24%

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.