Ajankohta

1.2.2022 – 31.1.2023

Paikka

ProComin toimisto / online-koulutukset

Järjestäjä

ProCom

Viestinnän ammattilainen, vahvista digitaalisen viestinnän osaamistasi!

Koulutuskokonaisuuden avulla saat syväymmärrystä digitaalisen viestinnän eri alueille. Miten luoda puhuttelevia ja rehellisiä sisältöjä, jotka tavoittavat oikeat kohderyhmät ja ovat linjassa yrityksen arvojen ja brändi-ilmeen kanssa? Tehokas digiviestintä vaatii kattavaa ja ajantasaista alusta- ja kanavaosaamista, suunnitelmallisia ja tarkasti segmentoituja sisältöjä sekä vahvaa osaamista mittaamiseen ja tiedon analysointiin. Sosiaalinen media tarjoaa parhaillaan tehokkaan viestintäväylän organisaatioviestijöille, ja myös yhteiskunnallisesti keskeisten asioiden pariin.

 Lue lisää koulutuskokonaisuudesta kattavasti täällä.                                                                                                    

Digitaalisen viestinnän koulutusohjelman sisältö

 • Suunnitelmallinen sisältöstrategia ja digisisällöt
 • Copywriting, verkkotekstit
 • Digikanavat ja sosiaalinen media, mittaaminen & mainonta
 • Brändin rakentaminen & brändi-identiteetti digikanavissa
 • Digipalvelumuotoilu
 • SEO, hakukoneopitmointi
 • Tiedon ja datan visualisointi, videot
 • Sisäinen digiviestintä
 • Viestijästä digisparraajaksi

 

Viestintä on liiketoiminnan ytimessä ja tekee näkyväksi organisaation toiminnan eri sidosryhmille. Viestinnän johtamisen tulee olla strategista, suunnitelmallista ja vaikuttavaa. Digiviestinnässä korostuu suunnitelmallisuus, sisällöt, kanavakohtaisuus sekä kohderyhmätuntemus. Suunta on vahvasti myös se, että viestintätiimi rohkaisee ja valmentaa koko organisaatiota vuorovaikutukseen ja vastuulliseen viestintään, ja myös kasvavassa määrin digikanavien käytön osalta.

Koulutuspäivissä syvennytään digiviestinnän rooliin muutoksen kasvun ja muutoksen tekijänä organisaatioissa. Koulutuspäivät tarjoavat kattavasti lisäymmärrystä eri alueista, jotka on huomioitava onnistuneen digiviestinnän laadinnassa ja toteuttamisessa. Koulutuskokonaisuus tarjoaa runsaasti työkaluja viestinnän ammattilaisen henkilökohtaisen digiosaamisen kehittymisessä. Suoritettuasi digiviestinnän kokonaisuuden sinulla on valmiudet toimia digiviestinnän coachina niin ylimmälle johdolle, asiantuntijakollegoillesi kuin asiakkaillennekin.

Koulutus on sinulle viestinnän ammattilainen, joka haluat oppia ymmärtämään tämän päivän digiviestinnän roolia laaja-alaisesti eri näkökulmista. Saat valmiuksia toimia systemaattisesti ja tavoitteellisesti kasvattaen osaamistasi digiviestinnän sisältöstrategiaan, eri kanaviin, asiakasymmärrykseen sekä mm. mittaamiseen.

 

 

Digiviestinnän kokonaisuuden suorittaminen

Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen saat käyttöösi 12 kuukauden opinto-oikeuden ja voit osallistua halutessasi kaikkiin koulutuspäiviin. Vuoden aikana teemasta järjestetään 8 koko päivän koulutusta. Mikäli haluat koulutuksestasi todistuksen, tulee sinun suorittaa vähintään 5 koulutuspäivää sekä tehdä hyväksytysti oppimispäiväkirja, joka palautetaan ProComille siinä vaiheessa, kun koulutukset on suoritettuna. Todistuksessa käy ilmi koulutuskokonaisuutesi teema, laajuus sekä koulutuspäivät.

Vaihtoehtoisesti voit myös ilmoittautua digiviestinnän yksittäisiin koulutuspäiviin oman tarpeesi mukaisesti.

 

Kenelle?

Koulutus on sinulle viestinnän ammattilainen, joka haluat syventää viestinnän osaamistasi digitaalisella puolella. Saat kattavan ymmärryksen digiviestinnän nykytilasta ja tulevaisuudesta, opit hyödyntämään tavoitteellisesti ja tehokkaasti eri kanavia sekä mittaamaan tuloksia ja johtamaan tiedon avulla. Saat valmiuksia myös kokonaisvaltaisen brändin hallintaan sekä sisäisen viestinnän edistämiseen digin keinoin.

 

12 kuukauden opinto-oikeuden voi hyödyntää:

 • Yksittäinen opiskelija, joka saa oikeuden kaikkiin kahdeksaan koulutukseen. Yksittäinen opiskelija saa viisi päivää suoritettuaan ja oppimispäiväkirjan tehtyään todistuksen. Halutessasi voit sisällyttää valitsemaasi kokonaisuuteen yhden koulutuksen myös toisesta teemasta.
 • Organisaatio, joka ostaa opinto-oikeuden tiimilleen. Organisaatio voi ostaa opinto-oikeuden kahdeksaan koulutukseen esimerkiksi viestintätiimilleen, jolloin koulutuspäivissä voi käydä kuka tahansa tiimin jäsen, kuitenkin niin, että koulutuksissa voi olla yksi organisaation jäsen kerrallaan.

 

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

 

KOULUTUSKOKONAISUUS:

Koulutuskokonaisuus eli 12 kk opinto-oikeus

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä tai halutessaan online)

2250 eur jäsen / 2990 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

1980 eur jäsen / 2650 ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

 

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen sitoudut suorittamaan ohjelman 12 kk aikana. Osallistuminen koulutusohjelmaan on mahdollista peruuttaa kuluitta kahden viikon (14 vrk)  ajan ilmoittautumisen jälkeen. Tämän jälkeen osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset ja tiedustelut ProComin toimistolle: procom@procom.fi tai 09 135 7775.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Livenä, olen jäsen 2250 e +alv.Livenä, ei-jäsen 2990 e + alv.Etänä, jäsen 1980 e + alv.Etänä, ei-jäsen 2650 e + alv.
Kyllä

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.