Ajankohta

1.12.2022 09:00 – 1.12.2022 15:00

Paikka

ProComin toimisto/Zoom

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen.  Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Miten saada puhallettua digi-innostus organisaation jäseniin? Miten seurata ihmisten onnistumista ja motivoida heitä kehittymään edelleen? Kovin moni viestijä kokee edelleen olevansa digitaalisten sisältöjen laatimisen ja toteuttamisen kanssa yksin. Syynä organisaation sitoutumattomuuteen on usein ymmärtämättömyys kanavia ja hyvien sisältöjen kriteereitä kohtaan, pelko tulla maalitetuksi tai ajan puute.

Vaan ei hätää! Tässä koulutuspäivässä saat paljon käytännön vinkkejä siihen, miten muutat rooliasi digisparraajaksi ja kokoat ympärillesi uudenlaisen luottojoukon.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

  • miten odotukset digiä kohtaan on muuttanut viestijän arkea
  • organisaation jäsenten tyypilliset esteet digivalmiuksen kehittämisessä
  • miten motivoida ihmiset mukaan sisällön tekijöiksi
  • laatu vai määrä? Tavoitteilla kaaos hallintaan
  • case-esimerkki: näin rakensimme taloon vahvan ja tavoitteellisen digikulttuurin
  • harjoitus: oman tavoitekartan laatiminen

 

VALMENTAJA

Päivän valmentajana toimii FM, toimitusjohtaja Taru Nikulainen. Taru työskentelee perustamassaan viestintätoimisto Brunnenissa ja valmentaa asiakkaitaan ottamaan digiohjat käsiinsä yhdessä henkilöstön kanssa. Taru ymmärtää hyvin viestijän haasteet paineisessa työympäristössä, jossa tekemistä on usein liikaa. Tässä auttavat priorisointi ja viestinnän vaikuttavuuden mittaamisen ymmärtäminen, mitkä liittyvät myös vahvasti organisaation digivalmiuksien kehittämiseen.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

475 eur jäsen / 625 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

330 eur jäsen / 440 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Huom. Mikäli suoritat ProCom PROFESSIONAL -kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan. ProCom PROFESSIONAL -osallistujien lisäosallistujat:

  • Yksilöosallistujan lisäosallistuja: Saman organisaation lisäosallistujat saavat 10 % alennuksen yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia).
  • Organisaatio-osallistumisen lisäosallistuja: Organisaatio saa lisäosallistujat koulutuspäiviin -50 % hinnalla yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia)

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Mikäli osallistuja haluaa vaihtaa henkilökohtaisista syistä osallistumismuotoa live-osallistumisesta online-osallistumiseen, tulee osallistumismuoto muuttaa viimeistään kaksi vuorokautta ennen koulutuspäivää. Osallistumismuotoa on mahdollista vaihtaa myös tämän ajankohdan jälkeen, mutta tällöin laskutamme koulutuksen live-osallistumisen hinnalla. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

KIINNOSTAAKO LAAJAN KOULUTUSOHJELMAN SUORITTAMINEN?

Kiinnostaisiko sinua digiviestinnän koulutuskokonaisuuden suorittaminen? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana digiviestinnän koulutuskokonaisuutta, jonka suorittamisesta saa todistuksen. Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775 tai lue lisää täällä.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Etänä, ei-jäsen 440 e + alv.Etänä, jäsen 330 e + alv.Livenä, ei-jäsen 625 e + alv.Livenä, olen jäsen 475 e + alv.

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.