Ajankohta

8.12.2022 09:00 – 8.12.2022 15:00

Paikka

ProComin koulutustila / Zoom

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen.  Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Viestintä nähdään usein syynä sille, että muutokset epäonnistuvat tai eivät toteudu halutulla tavalla. Mutta millainen ja keiden viestintä? Mistä puhumme kun puhumme muutosviestinnästä? Muutoksia tapahtuu kaiken aikaa suunnitellusti, odotetusti ja täysin odottamatta. Viestintä on aina muutosten keskiössä, ja se jakautuu useille osapuolille.  Viestinnän strateginen ymmärrys ja johtaminen, osaaminen, teknologia ja muut resurssit ovat kriittisessä roolissa muutoksen kaikissa vaiheissa.

Koulutuspäivän tavoitteena on ensiksikin syventää ymmärrystä erilaisista muutoksista ja viestinnän roolista muutosten elinkaarella. Toiseksi käsittelemme erilaisia viestinnän strategioita ja käytännön ratkaisuja erilaisiin muutostilanteisiin. Koulutuspäivä perustuu ajankohtaiseen muutosviestinnän tutkimukseen, jota ryyditämme ajankohtaisin esimerkein.

 

KENELLE?

Kaikille organisaatioiden viestijöille, asiantuntijoille ja johtajille. 

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

9.00 Mihin pyrimme, millaisia tavoitteita muutosviestinnälle asetetaan? Mitä tiedämme muutosviestinnän mahdollisuuksista ja karikoista – idealismista ja realismista?

  • Milloin puhutaan muutoksesta ja milloin jostain muusta – muutoksen tyyppejä viestinnän näkökulmasta
  • Millaisia viestintästrategioita muutokseen on käytettävissä – mitä ne vaativat ihmisiltä, rakenteilta ja resursseilta

Lyhyt tauko

  • Muutoksen eväitä ja kompastuskiviä muutosprosessin elinkaarella – millaiset arvot ja etiikka puntarissa, mistä syntyy luottamus

12-13 Lounas

13.00 Mitä saatiin aikaan? Onnistuneita ja vähemmän onnistuneita tapauksia

  • Tapausesimerkkejä organisaatioviestinnän näkökulmista: työyhteisössä, johtamisessa, sidosryhmäsuhteissa, kumppanuuksissa medioissa ja erilaisissa julkisuuksissa

Lyhyt tauko

14.15 Mitä opimme? Mitä aineksia saisimme omaan muutosviestintäämme?

  • Muutosviestinnän drivereita esimerkein ja yhteisenä keskusteluna

15.00 Lopetus

 

KOULUTTAJA

Professori Elisa Juholin on Helsingin yliopiston ja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun dosentti. Hän on toiminut pitkään yhteisöviestinnän akateemisissa tehtävissä, luennoi erilaisille yleisöille sekä valmentaa organisaatioiden johtoa ja asiantuntijoita. Hänen erikoisalueitaan ovat työyhteisöviestintä, strateginen viestintä, viestinnän etiikka ja vastuullisuusviestintä sekä viestinnän mittaus ja arviointi.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

475 eur jäsen / 625 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

330 eur jäsen / 440 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Huom. Mikäli suoritat ProCom PROFESSIONAL -kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan. ProCom PROFESSIONAL -osallistujien lisäosallistujat:

  • Yksilöosallistujan lisäosallistuja: Saman organisaation lisäosallistujat saavat 10 % alennuksen yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia).
  • Organisaatio-osallistumisen lisäosallistuja: Organisaatio saa lisäosallistujat koulutuspäiviin -50 % hinnalla yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia)

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3–13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Mikäli osallistuja haluaa vaihtaa henkilökohtaisista syistä osallistumismuotoa live-osallistumisesta online-osallistumiseen, tulee osallistumismuoto muuttaa viimeistään kaksi vuorokautta ennen koulutuspäivää. Osallistumismuotoa on mahdollista vaihtaa myös tämän ajankohdan jälkeen, mutta tällöin laskutamme koulutuksen live-osallistumisen hinnalla. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

KIINNOSTAAKO LAAJAN KOULUTUSOHJELMAN SUORITTAMINEN?

Kiinnostaisiko sinua johtamisviestinnän koulutuskokonaisuuden suorittaminen? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, jonka suorittamisesta saa todistuksen. Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775 tai lue lisää täällä.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.