Ajankohta

1.2.2022 – 31.1.2023

Paikka

ProComin koulutustila / online-koulutukset

Järjestäjä

ProCom

Viestinnän ammattilainen, vahvista johtamisviestinnän ja strategisen ajattelun osaamistasi!

Koulutuskokonaisuus pureutuu alueille, joilla johtaminen, viestintä, strateginen ajattelu ja asiantuntijuus kietoutuvat yhteen. Strateginen johtaminen, viestinnän suunnittelu ja johtaminen, vastuullisuus, maineenhallinta ja kriisit, muutosviestintä sekä datalla johtaminen – muun muassa näihin kaikkiin saat tuoretta näkökulmaa ja vahvaa osaamista johtamisviestinnän koulutuksessa.

Lue lisää koulutuskokonaisuudesta täällä.

Johtamisviestinnän koulutusohjelman sisältö

 • Liiketoimintalähtöinen viestintä
 • Viestinnän johtaminen
 • Vastuullisuus ja etiikka
 • Esiintyminen mediassa
 • Organisaatiokulttuuri ja sisäisen viestinnän johtaminen
 • Maineenhallinta ja kriisiviestintä
 • Muutosviestintä
 • Datalla johtaminen – viestinnän mittaaminen ja vaikuttavuus
 • Asiantuntijoiden rooli ja sitouttaminen viestintään

Viestintä on liiketoiminnan ytimessä ja yksi tärkeimmistä tekijöistä organisaatioiden onnistumisessa. Viestintä ja yhteiskuntasuhteet kietoutuvat tiiviisti toisiinsa, ja johtaminen itsessään on viestintää. Viestinnän johtamisen tulee olla strategista, suunnitelmallista ja vaikuttavaa. Suunta on vahvasti myös se, että viestintätiimi rohkaisee ja valmentaa koko organisaatiota vuorovaikutukseen ja vastuulliseen viestintään.

Koulutuspäivissä syvennytään viestinnän rooliin muutoksen kasvun ja muutoksen tekijänä organisaatioissa. Koulutuspäivät tarjoavat työkaluja viestinnän ammattilaisen henkilökohtaiseen kehittymiseen.

 

JOHTAMISVIESTINNÄN KOKONAISUUDEN SUORITTAMINEN

Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen saat käyttöösi koko vuoden 2022 (12 kuukauden) opinto-oikeuden ja pääsyn kaikkiin koulutuspäiviin. Vuoden aikana teemasta järjestetään 8 koko päivän koulutusta. Mikäli haluat koulutuksestasi todistuksen, tulee sinun suorittaa vähintään kuusi (6) koulutuspäivää sekä tehdä hyväksytysti oppimispäiväkirja, joka palautetaan ProComille siinä vaiheessa, kun koulutukset on suoritettuna. Todistuksessa käy ilmi koulutuskokonaisuutesi teema, laajuus sekä koulutuspäivät.

Koulutuksiin voi osallistua joko live- tai online-toteutuksena. Koulutuksista tulee myös materiaalit oppimisalustalle, johon opiskelijalla on henkilökohtainen pääsy koko vuoden ajan.

Vaihtoehtoisesti voit myös ilmoittautua johtamisviestinnän yksittäisiin koulutuspäiviin.

 

KENELLE?

Koulutus on sinulle viestinnän ammattilainen, joka haluat oppia ymmärtämään viestinnän roolia laaja-alaisesti eri näkökulmista. Saat valmiuksia toimia strategisella tasolla kasvattaen osaamistasi johtamiseen, strategiseen ajatteluun, talousviestintään, vastuullisuuteen ja muutokseen.

Koko kalenterivuoden 2022 (12 kuukauden) opinto-oikeuden voi hyödyntää:

 • Yksittäinen opiskelija, joka saa oikeuden kaikkiin kahdeksaan koulutukseen. Yksittäinen opiskelija saa viisi päivää suoritettuaan ja oppimispäiväkirjan tehtyään todistuksen. Halutessasi voit sisällyttää valitsemaasi kokonaisuuteen yhden koulutuksen myös toisesta teemasta.
 • Organisaatio, joka ostaa opinto-oikeuden tiimilleen. Organisaatio voi ostaa opinto-oikeuden kahdeksaan koulutukseen esimerkiksi viestintätiimilleen, jolloin koulutuspäivissä voi käydä kuka tahansa tiimin jäsen, kuitenkin niin, että koulutuksissa voi olla yksi organisaation jäsen kerrallaan.

 

 

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

KOULUTUSKOKONAISUUS:

koko vuoden 2022 (12 kk) opinto-oikeus koulutussisältöihin

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä tai halutessaan online)

2250 eur jäsen / 2990 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

1980 eur jäsen / 2650 ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen sitoudut suorittamaan ohjelman 12 kk aikana. Osallistuminen koulutusohjelmaan on mahdollista peruuttaa kuluitta kahden viikon (14 vrk)  ajan ilmoittautumisen jälkeen. Tämän jälkeen osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset ja tiedustelut ProComin toimistolle: procom@procom.fi tai 09 135 7775.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.