Ajankohta

29.11.2022 09:00 – 29.11.2022 16:00

Paikka

ProComin koulutustila / Zoom

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen.  Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Niin kauan kuin viestintää ei mielletä osaksi asiantuntijoiden työnkuvaa, moniääninen, aito ja vaikuttava viestintä on vastatuulessa. Ja toisaalta niin kauan kuin asiantuntijaviestintää ei johdeta tavoitteellisesti, viestintä voi olla liiankin moniäänistä ja hajanaista tuottaakseen haluttuja tuloksia.

Kumpi edellisistä haasteesi onkin, nappaa tästä inspiroivasta ja käytännönläheisestä koulutuksesta parhaat vinkit viestintäkulttuurin kehittämiseen ja siihen, miten asiantuntijoita innostetaan ja sitoutetaan viestintään.

Koulutuspäivässä käsitellään kahta polttavaa teemaa:

1) Miten ymmärryttää oma organisaatio asiantuntijaviestinnän tärkeydestä?
2) Miten johtaa ja fasilitoida asiantuntijaviestintää tuloksellisesti?

Tästä koulutuksesta ei kannata jäädä paitsi, sillä koulutuspäivässä on luvassa runsaasti kokemusperäistä tietoa ja työkaluja siihen, miten asiantuntijaviestintä saadaan vauhtiin ja tuottamaan tulosta.

 

KENELLE?

Koulutus sopii sinulle, joka haluat saada asiantuntijat viestimään tai haluat saada lisää vinkkejä jo toimivan viestijäverkostosi kehittämiseen. Erityisen hyödyllinen koulutus on strategiakauden vaihtuessa tai muissa strategisissa muutostilanteissa, jotka tarjoavat tyypillisesti hyvän ponnahduslaudan myös viestintäkulttuurin ja -taitojen kehittämiseen.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Aamupäivä (klo 9–12):

Kuuluuko viestintä kaikille? Muutenkin kuin juhlapuheissa?

  • Miksi viestinnän ei mielletä kuuluvan asiantuntijan työtehtäviin? Miksi pitäisi?
  • Mitä viestijä voi tehdä tilanteen muuttamiseksi?
  • Miten asiantuntijaviestintää johdetaan?
  • Esimerkkejä, keskustelua ja pohdintatehtäviä

Iltapäivä (klo 13–16):
Innostaminen, sitouttaminen ja tuloksen tekeminen

  • Mikä saa asiantuntijat innostumaan viestinnästä?
  • Miten sitouttaa asiantuntijat viestimään? Millaista tukea kannattaa tarjota?
  • Milloin voi odottaa tuloksia? Millaisia?
  • Esimerkkejä, keskustelua ja pohdintatehtäviä

 

KOULUTTAJA

Ella Koota on strategisen viestinnän ammattilainen, jolla on pitkä kokemus kirjoittavan tiimin vetämisestä ja valmentamisesta niin mediataloissa kuin erilaisissa työyhteisöissä yhteiskunnan eri aloilta. Ellan työpaikka Valoria Oy on Suomen ainoita viestinnän fasilitointiin erikoistuneita toimistoja.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

475 eur jäsen / 625 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

330 eur jäsen / 440 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3–13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

KIINNOSTAAKO LAAJAN KOULUTUSOHJELMAN SUORITTAMINEN?

Kiinnostaisiko sinua johtamisviestinnän koulutuskokonaisuuden suorittaminen? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, jonka suorittamisesta saa todistuksen. Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775 tai lue lisää täällä.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Livenä, olen jäsen 475 e + alv.Livenä, ei-jäsen 625 e + alv.Etänä, jäsen 330 e + alv.Etänä, ei-jäsen 440 e + alv.

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.