Ajankohta

28.9.2023 09:00 – 28.9.2023 17:00

Paikka

Hotelli Kakola, Turku / Online

Järjestäjä

ProCom

Viestintäpäivä Plussa Turku

Uudella teknologia-aikakaudella tekoälyn merkitys on noussut keskiöön. Sitran nostama kilpailu digivallasta on ajankohtainen, mutta kuinka se määrittää viestinnän roolia ja suuntaa?

Viestintäpäivä Plussassa syvennymme paitsi tekoälyn merkitykseen ja eettisyyteen, sosiaalisen median kanavien eettisyyteen, visuaaliseen viestintään sekä myös Turun kaupungin brändiin ja heidän teknologiakehitykseensä. Tule ja inspiroidu Turun alueen osaamisesta ja tunnelmasta, kuule asiantuntijoiden näkemyksiä ja tutustu käytännön esimerkkeihin ja verkostoidu oman alan kollegojen kanssa.

Tilaisuutta juontaa Maria Nykänen ja aiheitamme alustavat muun muassa dosentti Henrik Rydenfelt sekä professori Janne Seppänen.

Seminaari on tarkoitettu viestinnän ja journalismin ammattilaisille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Suomen Tiedetoimittajain liiton kanssa.

Lue lisää tapahtumasta, päivittyvästä ohjelmasta ja puhujista tapahtumasivulla.

 

Osallistuminen livenä

EARLY BIRD -HINNAT 31.8. SAAKKA

Osallistuminen paikan päällä: jäsenille 330 €, muille 435 €

HINNAT 1.9. ALKAEN

Osallistuminen paikan päällä: jäsenille 450 €, muille 555 €.

Seminaariosallistuminen paikan päällä sisältää koko päivän ohjelman, ruokailut, kahvit ja runsaasti verkostoitumisaikaa.

Osallistuminen striimin kautta

Striimin kautta osallistuminen: jäsenille 245 €, muille 300 €.

Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24 %.

 

RYHMÄTARJOUS

Ilmoita 3 osallistujaa kahden hinnalla. Huom! Tarjous on voimassa koko ilmoittautumiskauden ajan, mutta koskee vain normaalihintaisia live- ja online-lippuja.

Ilmoittautumislomakkeella ennen maksutietoja on lisää uusi osallistuja -painike, jonka kautta saat lisättyä samalle lomakkeelle useamman osallistujan yhteystiedot. Ryhmätarjousta hyödyntäessä kirjoita lisätietokenttään "ryhmätarjous ja organisaation nimi".

 

Peruutusehdot

Stream-osallistuminen: Peruutus tai osallistujan vaihtaminen tapahtumaan on maksutonta 27.9.2023 saakka. Tämän jälkeen laskutamme 100 % online-osallistumismaksusta.

Live-osallistuminen: Jos ilmoittautuminen perutaan 21.9.2023 tai sen jälkeen, laskutamme 50 % osallistumismaksusta. 27.9.2023 tai sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista laskutamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihtaminen tapahtumaan on maksutonta tapahtumapäivään saakka.

Ilmoitathan mahdollisesta vaihdosta live-osallistumisesta stream-versioon meille viimeistään 27.9.2023.

 

TIETOJEN KÄSITTELY

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.