Ajankohta

9.9.2021 09:00 – 9.9.2021 16:00

Paikka

Online & Lapland Hotels Oulu

Järjestäjä

ProCom & Suomen tiedetoimittajain liitto

Viestintäpäivä Oulu sukeltaa kriisiviestintään ja kriisiin!

 

Kriisi on merkittävä arkeen soluttautunut tehtävä sekä viestijöiden että toimittajien työpöydällä. Toisinaan kriisi on paljon enemmän. Se voi mullistaa ihmisen, hänen perheensä ja kokonaisen yhteisön elämän.

Kun kriisi kirkuu otsikoissa ja somepuhetta riittää, tarvitaan lujat hermot, paljon viestintäosaamista sekä median vastuuta. Kriisi voi tuoda konsultille leivän pöytään, mutta kohteelle se voi luoda stigman, jota ei saa millään pois. Kriisi muistetaan, koska paha kuuluu kauas.

Millaisena konsultti, toimittaja, järjestöjohtaja ja tutkija näkevät kriisin? Mikä erottaa poikkeustilan kriisistä? Miksi koronapandemia ei noudata kriisin lainalaisuuksia? Miten kriisin voi sammuttaa? Mitä jää jäljelle kriisin jälkeen? Voiko kriisin kääntää voitokseen?

Tällaisia suuria kysymyksiä käsittelee viestintäpäivä Oulun Plussa. Tapahtuma on suunniteltu sinulle, viestinnän ammattilainen. Se on suunniteltu sinulle, toimittaja. Kriisin myrskyn silmässä on soudettava samaan suuntaan, jotta vältytään pahimmilta vaurioilta.

 

Aika: torstai 9.9.2021 klo 9–16

Paikka: Lapland Hotels Oulu & online

Tutustu päivän aikatauluun ja ohjelmaan >>

 

Viestintäpäivä Plussa Oulu syventyy poikkeustila- ja kriisiviestintään sekä hankalista tilanteista selviytymiseen. Luvassa on ajankohtaisia puheenvuoroja sekä mielenkiintoisia vuoropuheluita ja paneelikeskusteluja. Tapahtuman puhujat käsittelevät työssään kriisiä ja sen vaiheita jokainen omasta näkökulmastaan: mukana on muun muassa kriisiviestinnän ammattilaisia, tutkijoita ja toimittajia. Tule perehtymään kriisiin ja maineenhallintaan joko Oulun syksyisiin maisemiin tai osallistu streamin välityksellä!

Tutustu Oulun Plussan puhujiin täällä >>

 

AJANKOHTAISTA: Oulun Plussa toteutetaan sekä online-tilaisuutena että livenä. 

Seuraamme aktiivisesti pandemiatilannetta ja toteutamme tilaisuuden viranomaissuositusten mukaisesti. Voit ilmoittautua tilaisuuteen nyt ja vaihtaa myöhemmin osallistumismuotoasi.

 

Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä ProCom ja Tiedetoimittajain liitto.

 

 

OSALLISTUMISMAKSU

Osallistuminen livenä: 295 € / 365 € jäsen / ei-jäsen (+alv 24 %)
Osallistuminen online: 200 € / 250 € jäsen /ei-jäsen (+alv 24 %)

Jäsenetuhinnat ProComin ja Suomen tiedetoimittajain liiton jäsenille.

 

OLE EARLY BIRD!

Kun ilmoittaudut 4.7.2021 mennessä, saat osallistumisesta -15 % alennuksen.

 

TULE PORUKALLA!

Jos organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki tapahtuman hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

PERUUTUSEHDOT

Viimeinen peruutuspäivä on kaksi viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto tapahtumaan on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.