Ajankohta

1.2.2022 09:00 – 1.2.2022 15:00

Paikka

Zoom

Hinta jäsenille

330 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

440 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

 

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään online-koulutuksena Zoomissa.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Odotukset organisaatioiden viestinnälle ja johtamiselle kasvavat koko ajan. Elämme maailmassa, jossa tietoa, kanavia, kohderyhmiä ja viestinnän muotoja on enemmän kuin koskaan. Työntekijät, asiakkaat ja sidosryhmät odottavat vuorovaikutusta ja vastuullisuutta.

Viestintä on usein luonteeltaan operatiivista, mutta viestinnän johtamisen täytyy tukea organisaatiota tärkeimpien tavoitteiden saavuttamisessa. Tarvitaan strategista, suunnitelmallista ja vaikuttavaa viestinnän johtamista, jotta vaativassa toimintaympäristössä päästään haluttuihin tuloksiin. Katse tulee nostaa toimenpiteistä tavoitteisiin ja arvioida onnistumista. Viestijöinä voimme rohkaista ja kannustaa koko organisaatio vuorovaikutukseen ja vastuulliseen viestintään.

Koulutuksessa käydään oivalluttaen ja keskustellen läpi viestinnän johtamisen timantin viisi kulmaa:

  • strategista
  • suunnitelmallista
  • vaikuttavaa
  • vuorovaikutteista
  • vastuullista

Timantin tarkoitus on auttaa luomaan johtamiseen rakennetta, mikä vapauttaa aikaa ja energiaa ihmisten johtamiseen. Timantti on käytännöllinen viitekehys, jonka avulla voi arvioida, millä tolalla eri osa-alueet ovat. Sen soveltaminen ei vaadi tiettyä nimikettä, jonkin kokoista tiimiä tai tietyn suuruista budjettia, vaan halua tarkastella ja kehittää oman organisaation viestinnän johtamista. Koulutuksen konkreettiset caset eri organisaatioista ja yhteinen pohdinta auttavat hyödyntämään mallia omassa työssä heti koulutuksen alusta alkaen.

 

KENELLE

Valmennus sopii viestintäjohtajille, -päälliköille ja -asiantuntijoille, jotka vastaavat yrityksensä viestinnästä ja haluavat johtaa sitä tuloksekkaasti. Valmennus on hyödyllinen myös organisaatioiden muille johtajille ja asiantuntijoille, jotka haluavat ymmärtää, miten tavoitteellisella viestinnän johtamisella voidaan vauhdittaa liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista.  Valmennuksen opit ovat sovellettavissa kaikissa organisaatioissa, joissa halutaan kehittää johtamista ja viestintää.

 

KOULUTTAJAT

Tässä koulutuspäivässä valmentajina toimivat Viestinnän johtaminen strategiasta tuloksiin -kirjan kirjoittajat Pipsa Lotta Marjamäki ja Jenni Vuorio.

Jenni Vuorio on joukkoliikenneyritys Nobina Oy:n henkilöstö- ja viestintäjohtaja sekä johtoryhmän jäsen. Vuorion vahvuuksia ovat strateginen johtaminen ja viestintä sekä organisaatiokulttuurien kehittäminen johtamis- ja työyhteisöviestinnän keinoin. Hän rakentaa siltoja siilojen yli avoimen, ketterän ja ratkaisukeskeisen vuorovaikutuksen avulla. Vuorio on työskennellyt kansainvälisissä yrityksissä (IBM Oy, Sodexo Oy, Fiskars Oyj, VR-Yhtymä) muutosjohtamisen, HR:n ja viestinnän monipuolisissa kehittämistehtävissä. Ennen Nobinalle siirtymistään hän vastasi johtavana konsulttina työyhteisöviestinnän palvelukokonaisuuden lanseeraamisesta johtavana konsulttina kriisi-, vaikuttaja- ja mediaviestinnästä tunnetussa viestintätoimistossa Tekir Oy:ssä.

Pipsa Lotta Marjamäki, VTM, on Kelan viestintäjohtaja ja johtoryhmän jäsen vuodesta 2016 Pipsa Lotan keskeistä osaamista ovat strateginen johtaminen, asiakaskeskeinen viestinnän kehittäminen, viestinnän ennakointi ja vaikuttavuus sekä kriisiviestintä. Pipsa Lotta on Valtionhallinnon viestinnän mittaamisverkoston perustaja ja työskennellyt viestintä- ja markkinointipäällikkönä Sodexolla, viestinnän suunnittelijana Viherjuuren mainostoimistossa, toimittajana ja toimitussihteerinä printtimedioissa sekä viestintätehtävissä rauhanturvaoperaation kansainvälisessä esikunnassa. Pipsa Lotta opiskelee parhaillaan turvallisuusjohtamista ja on mukana tolkullistamassa digitalisaatiota Työ- ja elinkeinoministeriön Tekoäly 4.0. –ohjelmassa.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

330 eur jäsen / 440 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

KIINNOSTAAKO LAAJAN KOULUTUSOHJELMAN SUORITTAMINEN?

Kiinnostaisiko sinua johtamisviestinnän koulutuskokonaisuuden suorittaminen? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, jonka suorittamisesta saa todistuksen. Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775 tai lue lisää täällä.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.