Ajankohta

4.11.2021 09:00 – 4.11.2021 12:00

Paikka

Webinaarikoulutus

Hinta jäsenille

195 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

245 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Järjestämme koulutuksen webinaarina. 

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Viestinnällä on yhä tärkeämpi rooli muutosten onnistumisessa maailmassa, jossa yhä suurempi osa henkilöstöstä toimii erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Tämä koulutuspäivä antaa viestijälle käytännön valmiuksia tukea johtoa ja esihenkilöitä erilaisissa muutostilanteissa kuten strategian uudistamisessa, organisaation muutoksessa tai yrityskauppatilanteissa. Koulutuspäivässä perehdymme muun muassa viestintään uuden strategian kirkastajana, hankaliin muutostilanteisiin, muutosvastarinnan kohtaamiseen ja käsittelyyn sekä viestijöiden rooliin esihenkilöiden tukena. Koulutuksessa käymme läpi erilaisia muutoksia ja muutosten viestinnälle asettamia haasteita, käymme keskustelua erilaisista viestinnän menetelmistä, joilla muutoksen syitä ja tavoitteita voi valaista ja etsimme konkreettisia oivalluksia arjen tilanteisiin.

Koulutus on osa KasvuPRO-koulutusohjelmaa.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

  • Viestiminen muutoksen eri vaiheissa
  • Viestintä uuden strategian kirkastajana
  • Hankalat muutostilanteet
  • Muutosvastarinnan kohtaaminen ja käsittely
  • Viestijöiden rooli esihenkilöiden tukena


KENELLE?

Valmennus on tarkoitettu viestinnän päällikkötehtävissä tai asiantuntijana toimiville henkilöille, jotka työskentelevät tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohdon ja/tai henkilöstöjohdon kanssa. 

 

VALMENTAJAT

Päivän kouluttajina toimivat Helena Aatinen ja Risto Pennanen viestintäyritys Attention Communicationista. Helena on aiemmin toiminut muun muassa Fortumin viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä sekä viestintäjohtajana Metsäteollisuus ry:ssä sekä Metso Oyj:ssä. Ristolla puolestaan on pitkä mediakokemus sekä taloustoimittajana että uutispäällikkönä mm. Faktasta, Talouselämästä ja Taloussanomista.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Koulutuksen hinnasto:

  • Etänä osallistuminen, webinaari (jäsenhinta) 195 €
  • Etänä osallistuminen, webinaari (ei jäsenet) 245 €

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3–13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

KIINNOSTAAKO LAAJAN KOULUTUSOHJELMAN SUORITTAMINEN?

Kiinnostaisiko sinua ProComPRO-valmennusohjelman suorittaminen? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana ProComPRO-koulutusohjelmaa, josta osallistuja saa todistuksen koulutukset suoritettuaan. Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775 tai lue lisää täällä.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

+ Lisää uusi osallistuja


Maksajan tiedot

Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.