Ajankohta

1.2.2024 – 31.12.2024

Paikka

ProComin toimisto / Online

Järjestäjä

ProCom

Opi ymmärtämään vastuullisuusviestinnän syvin olemus ja sen vaikutus organisaationne toimintaan

Tämä koulutuskokonaisuus tarjoaa kattavan sisällön vastuullisuuden eri ulottuvuuksiin, auttaen organisaatiotasi navigoimaan menestyksekkäästi nyky-yhteiskunnan monimutkaisessa viestinnällisessä ympäristössä. Profiloidut itse viestijänä vahvasti vastuullisuuteen ja saat tarvittavat tietotaidot vastuullisuusviestintään tämän vuoden mittaisen koulutuksen käytyäsi.

Koulutuspäivissä syvennytään vastuullisuusteemoihin vahvasti viestinnän silmin. Käymme läpi vastuullisuusaiheita aina vastuullisuuden kehityskaaresta, asiantuntijaviestinnästä ja brändityöstä raportointiin ja strategiseen viestintään. Koulutuspäivät tarjoavat työkaluja viestinnän ammattilaisen henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Vastuullisuusviestinnän koulutuskokonaisuuden teemoja ovat:

Tutustu tarkemmin kokonaisuuden sisältöihin nettisivuillamme.

 

VASTUULLISUUSVIESTINNÄN KOULUTUSKOKONAISUUDEN SUORITTAMINEN

Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen saat käyttöösi koko vuoden 2024 (12 kuukauden) opinto-oikeuden ja pääsyn kaikkiin koulutuspäiviin. Jos haluat koulutuksestasi todistuksen, tulee sinun suorittaa vähintään kuusi (6) koulutuspäivää sekä tehdä hyväksytysti oppimispäiväkirja, joka palautetaan ProComille siinä vaiheessa, kun koulutukset on suoritettuna. Todistuksessa käy ilmi koulutuskokonaisuutesi teema, laajuus sekä koulutuspäivät. Halutessasi voit vaihtaa/korvata yhden koulutuspäivän myös toisesta teemakokonaisuudesta!

Koulutuksiin voi osallistua joko live- tai online-toteutuksena. Koulutuksista tulee myös materiaalit verkko-oppimisalustalle, johon opiskelijalla on henkilökohtainen pääsy koko vuoden ajan.

Organisaatio voi ostaa opinto-oikeuden koulutuskokonaisuuteen esimerkiksi viestintätiimilleen, jolloin koulutuspäivissä voi käydä kuka tahansa tiimin jäsen, kuitenkin niin, että koulutuksissa voi olla yksi organisaation jäsen kerrallaan. Lue lisää organisaatio-osallistumisesta täällä. Jos ilmoitat organisaatiosi kokonaisuuteen, lisääthän lomakkeen lisätietokenttään "organisaatio-osallistuminen + organisaation nimi". 

 

KENELLE

Koulutus on sinulle viestinnän ammattilainen, joka haluat viedä vastuullisuuden liiketoiminnan ytimeen. Saat valmiuksia toimia strategisella tasolla kasvattaen osaamistasi mm. strategiseen ja operatiiviseen vastuullisuuteen, vastuullisuusraportointiin ja vaikuttavuuden mittareihin.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä tai halutessaan online)

2 490 eur jäsen / 3 200 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

2 250 eur jäsen / 2 650 ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

 

Luokkahuonekoulutuksen edut:

  • Keskityt täysillä koulutukseen ilman houkutusta tehdä samalla muuta
  • ProCom tarjoaa aamiaisen ja lounaan
  • Verkostoituminen kollegoiden kanssa
  • Toimistolta voi napata mukaan viestintäalan kirjallisuutta
  • Sparrailu kollegojen ja kouluttajan kanssa
  • Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen sitoudut suorittamaan ohjelman vuoden 2024 aikana. Osallistuminen koulutusohjelmaan on mahdollista peruuttaa kuluitta kahden viikon (14 vrk)  ajan ilmoittautumisen jälkeen. Tämän jälkeen osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset ja tiedustelut ProComin toimistolle: procom@procom.fi tai 09 135 7775.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan, koulutuksiin ja tapahtumiin liittyen. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Paikan päällä, olen jäsen 2 490 e + alv. 24 %Paikan päällä, en ole jäsen 3 200 e + alv. 24 %Etänä, olen jäsen 2 250 e + alv. 24 %Etänä, en ole jäsen 2 650 e + alv. 24 %
Kyllä

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.