Ajankohta

23.4.2024 09:00 – 23.4.2024 12:30

Paikka

ProComin toimisto / Online

Järjestäjä

ProCom

HALUATKO SYVENTÄÄ OSAAMISTASI?

Tämä koulutuspäivä on osa vuoden mittaista koulutuskokonaisuutta. Kiinnostaisiko sinua syventyä vastuullisuusviestinnän koulutuskokonaisuuden teemoihin laajemmin? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, johon sisältyy minimissään kuusi (6) koulutuspäivää, oppimisalusta ja opiskelijakollegoiden tuki. Tutustu kattavaan koulutuskokonaisuuteen sivuiltamme tai kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen Zoomissa on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen. Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Kestävyysraportointi on kehittymässä kohti määrämuotoisempaa suuntaa kestävyysraportointidirektiivi CSRD:n myötä. Direktiivin tavoitteena on saada kestävyystiedon raportointi samalle viivalle taloudellisen raportoinnin kanssa. Viestinnällä on aina ollut merkittävä rooli vastuullisuusraportoinnissa, ja nyt direktiivin myötä tämä rooli on muutoksessa – miten vastuullisuudesta viestitään tulevaisuudessa ja miten määrämuotoinen kestävyysdata integroidaan osaksi yrityksen viestintää?

Koulutuspäivässä perehdymme siihen, miten vastuullisuudesta raportoidaan vuonna 2024. Käymme läpi kestävyysraportointidirektiivi CSRD:n vaatimukset ja sen, miten vaatimuksiin kannattaa varautua. Koulutus antaa myös vinkkejä olennaisten vastuullisuusaiheiden tunnistamiseen ja niistä viestimiseen CSRD:n mukaisesti. Lisäksi pureudumme raportointiprojektin eri vaiheisiin ja autamme tunnistamaan kehityskohteet vastuullisuutta koskevassa tiedonkeruussa ja -hallinnassa. 

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

 • Miksi ja miten raportoida kestävyystietoja? 
 • Kestävyysraportoinnin sääntely-ympäristön kehitys – CSRD:n vaatimukset eri yrityksille 
 • Raportointiprojektin suunnittelu ja toteutus
 • Kestävyystiedon kerääminen ja hallinta 

 

KENELLE

Koulutus sopii viestinnän ammattilaisille, jotka haluavat syventää osaamistaan kestävyystiedon raportoinnissa ja ovat kiinnostuneita kestävyysraportoinnin sääntely-ympäristön kehityksestä ja siihen liittyvistä vaatimuksista. Riippumatta yrityksen koosta – olit sitten pienen, keskisuuren tai suuren yrityksen edustaja – koulutuksesta saa varmasti hyödyllistä tietoa yrityksen kestävyysraportoinnin kehittämiseen ja uusia lähestymistapoja kestävyystiedoista viestimiseen. 

 

KOULUTTAJA

Henni Savolainen on Third Rockin vastuullisuuskonsultti. Henni on toiminut aiemmin asiakkuudenhallinnan tehtävissä kansainvälisessä työympäristössä sekä syventänyt osaamistaan vastuullisuusteemoista yritysvastuuverkosto FIBSissä. Hennin erityisosaamista on vastuullisuusaiheisten työpajojen fasilitointi sekä vastuullisuusraportointi.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

255 eur jäsen / 325 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

195 eur jäsen / 265 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Huom. Mikäli suoritat vastuullisuusviestinnän koulutuskokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan. Koulutuskokonaisuuden osallistujien lisäosallistujat:

 • Yksilöosallistujan lisäosallistuja: Saman organisaation lisäosallistujat saavat 10 % alennuksen yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia).
 • Organisaatio-osallistumisen lisäosallistuja: Organisaatio saa lisäosallistujat koulutuspäiviin -50 % hinnalla yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia)

 

Luokkahuonekoulutuksen edut:

 • ProCom tarjoaa aamiaisen ja lounaan
 • Verkostoituminen kollegoiden kanssa
 • Toimistolta voi napata mukaan viestintäalan kirjallisuutta
 • Sparrailu kollegojen ja kouluttajan kanssa
 • Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

HALUATKO SYVENTÄÄ OSAAMISTASI?

Tämä koulutuspäivä on osa vuoden mittaista koulutuskokonaisuutta. Kiinnostaisiko sinua syventyä vastuullisuusviestinnän koulutuskokonaisuuden teemoihin laajemmin? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, johon sisältyy minimissään kuusi (6) koulutuspäivää, oppimisalusta ja opiskelijakollegoiden tuki. Tutustu kattavaan koulutuskokonaisuuteen sivuiltamme tai kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Paikan päällä, olen jäsen 255e + alv. 24 %Paikan päällä, en ole jäsen 325e + alv. 24 %Etänä, olen jäsen 195e + alv. 24 %Etänä, en ole jäsen 265e + alv. 24 %

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.