Ajankohta

8.6.2022 09:00 – 8.6.2022 10:30

Paikka

Online

Järjestäjä

ProCom

Viisi pointtia: Viestintä on turhaa! – Kuinka käännät uskomuksen ylösalaisin ja kehität henkilöstön osaamista?

Me viestijät ymmärrämme viestinnän merkityksen – mutta kaikki muut organisaatioissamme eivät vielä ajattele samoin. Kuinka innostaa työyhteisömme avainhenkilöt viestintäosaamisen kehittämisen polulle? Kuinka tehdä viestintätaidoista strategisesti merkittävä voimavara?

Kysytään edelläkävijöiltä, jotka ovat saaneet aikaan organisaatioissaan viestinnän valmennusohjelmia. Valmentajaverkoston Viisi pointtia -tapahtumassa tärkeimmät oppinsa meille jakavat Fingridin viestintä- ja tiedonhallintapäällikkö Marjaana Kivioja ja Raklin viestintäpäällikkö Susanna Aula

 

Marjaana Kivioja, Fingrid
Marjaana Kivioja työskentelee viestintä- ja tiedonhallintapäällikkönä kantaverkkoyhtiö Fingrid Oyj:ssä. Yhtiössä viestinnän keskiössä on onnistunut sidosryhmäviestintä, joista korostuvat erityisesti asiakas- ja henkilöstöviestintä. Henkilöstön tyytyväisyydestä kertoo juuri saavutettu Great Plave to Work -kisan suurten yritysten sarjan kolmas sija! Marjaana kertoo omassa osuudessaan, millaisia harppauksia yhtiön Loikka-koulutusohjelmassa on saavutettu. Yhteiskunnallisista asioista ja ilmiöistä keskusteleminen ovat Marjaanan mielenkiinnon kohteena. Aamut alkavat paperilehden lukemisella ja uutisvirran selaamisella. Ollakseen hyvä viestijä on kuljettava silmät auki ja korvat höröllään ihan joka suuntaan!

Susanna Aula, Rakli
Susanna Aula vastaa viestinnästä Rakli ry:ssä, joka on ammattimaisten kiinteistönomistajien ja rakennuttajien edunvalvontajärjestö. Viestintäkokemusta Susannalla on kiinteistö- ja rakentamisalan lisäksi energia-alalta sekä eduskunnasta. Yli kymmenvuotisen työuransa aikana Susanna on saanut työskennellä kaikilla viestinnän osa-alueilla sisäisestä viestinnästä yhteiskuntasuhteiden hoitamiseen. Susannan kanssa voit verkostoitua Linkedinissä https://www.linkedin.com/in/susannaaula/ ja Twitterissä https://twitter.com/SusannaAula.

 

Aika: 8.6. klo 9–10.30

Paikka: Online/Zoom

 

Tervetuloa hakemaan neuvoja ja innostumaan! 

 

Lämpimin terveisin

Valmentajaverkoston puheenjohtajisto & ProCom

Kirjaudu sisään »

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.