Ajankohta

2.9.2021 15:00 – 2.9.2021 17:00

Paikka

Urheilumuseo, Olympiastadion, Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Melkein täynnä

 

Tervetuloa tutustumaan uudistettuun Urheilumuseoon!

 

Urheilumuseo uudistettiin Olympiastadionin perusparannushankkeen yhteydessä ja avattiin uudestaan yleisölle syksyllä 2020. Vaikuttajaviestintäjaos kutsuu nyt procomilaiset vierailulle museoon. Isäntänä vierailulla toimii Urheilumuseosäätiön uusi johtaja Jukka-Pekka Vuori.

Yksi Urheilumuseon keskeisistä tavoitteista on vaikuttaa yhteiskunnalliseen kulttuuri- ja liikuntakeskusteluun. Vierailun aluksi kuulemme puheenvuoron kulttuurilaitoksen viestinnästä ja brändin rakentamisesta. Tämän jälkeen procomilaisilla on mahdollisuus tutustua museon näyttelyyn ja kirjastoon.

Jukka-Pekka Vuori aloitti Urheilumuseosäätiön johtajana 1.6.2020. Vuorella on vankka tausta urheilun alalta, hän toimi mm. kaksi kautta Hiihtoliiton puheenjohtajana vuosina 2013–2017 sekä Lahden MM-kisojen 2017 puheenjohtajana. Lisäksi Vuori on toiminut pitkään markkinoinnin, viestinnän ja yhdistysten johtotehtävissä. Jukka-Pekka Vuori on myös ProComin kunniajäsen ja entinen hallituksen puheenjohtaja. 

Aika: torstai 2.9.2021 klo 15:00–17:00
Paikka: Urheilumuseo, Olympiastadion, Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki

Tämä tilaisuus on lähitapaaminen. Tulethan paikalle vain täysin terveenä. Tilaisuuden osallistujamäärä on epidemiatilanteesta johtuen rajoitettu. Museon tilat ovat avarat, ja seminaarisalissa istuessa sekä näyttelyä kiertäessä osallistujilla on mahdollisuus pitää etäisyyttä toisiinsa. Noudatamme tilaisuuden järjestelyissä vallitsevia suosituksia koronaviruksen torjumiseksi. 

Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenille. Tervetuloa!

Kuva: Urheilumuseon pysyvä näyttely. ©Urheilumuseo / Tomi Parkkonen

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin. 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.