Ajankohta

26.10.2016 09:00 – 26.10.2016 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kalevankatu 30, 7. krs., 00100 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä
Kaija PohjalaPanu Liira

 

Johtajia, viestinnän ammattilaisia ja asiantuntijoita viedään nyt kuin naapurin porsaita: onko koskaan historiassa ollut työelämä yhtä haastavaa? Kuinka haasteisiin on mahdollista vastata? Muuttaakseen tekemisen tapoja ja rakenteita, myös digiajan johtajan ja asiantuntijan on muutettava toimintaansa. Matkalla kohti itseohjautuvuutta, nykypäivän työelämä vaatii entistä enemmän esimerkillä johtamista. 

Kuinka transformaatiojohtaminen eroaa perinteisistä muutosjohtamisen menetelmistä? Miten organisaationi voisi hyötyä siitä? Kuinka johdan ja hallitsen transformaatiota itsessä, tiimeissä ja kokonaisissa organisaatioissa? Mitä eväitä tarvitsen matkalla kohti itseohjautuvia organisaatioita? Miten tulevaisuuden organisaatioita johdetaan, miten niissä viestitään ja tehdään töitä?

Koulutus on mahdollista suorittaa yksittäisenä koulutuspäivänä tai osana syksyllä 2016 käynnistyvää MuutosPRO-ohjelmaa.

 

KENELLE?

Koulutuspäivä on suunnattu erityisesti viestinnän ja muiden alojen asiantuntijoille, päälliköille ja johtajille, jotka haluavat ymmärtää ja kehittää omaa sekä organisaationsa toimintalogiikkaa ja uudenlaista johtajuutta ympäristön jatkuvassa muutoksessa. Transformaatiojohtajia ohjaa vahva tahto saada aikaan pysyviä, organisaatiokulttuuriin liittyviä muutoksia.
 

MITÄ SAAT?

Päivän aikana opit tunnistamaan ja ymmärtämään:

 • oman ajattelun ja toiminnan vaikutuksia itseen, tiimiin, koko organisaatioon sekä ympäröivään yhteisöön,
 • omaa, kollegojen ja sidosryhmien toimintalogiikkaa,
 • uudenlaista, tietoista ja vastuullista viestintää, jonka tavoitteena on oma, tiimin ja organisaation kehittyminen,
 • kuinka transformaatiojohtaminen eroaa perinteisistä muutosjohtamisen menetelmistä,
 • mihin suuntaan nykyisiä organisaatioita voidaan kehittää vastaamaan paremmin työelämän muuttuneita vaatimuksia
 • transformaatiojohtamisen konkreettisia hyötyjä ja mahdollisuuksia digiajan organisaatioille sekä
 • keinoja, joilla tulevaisuuden itseohjautuvia organisaatioita johdetaan ja miten niissä viestitään.

Lue myös kouluttaja Kaija Pohjalan blogiteksti Viestijät.fi-sivustolla: Osoitan sormella – ajatuksia johtajuudesta


PÄIVÄN OHJELMA

Päivän päävalmentajana toimii Kaija Pohjala, muutosjohtajien coach ja valmentaja, hallituksen puheenjohtaja, Cocomms Oy.

Aamupäivän ohjelmassa:
Johtaja transformaation keskiössä

 • Mitä tulevaisuuden johtajalta vaaditaan? Kuinka transformaatiojohtajuus eroaa perinteisestä muutosjohtajuudesta? Konkreettisia esimerkkejä ja vinkkejä transformatiiviseen johtajuuteen.
 • Tietoinen johtajuus ja toimintalogiikat
 • Transformaatiojohtajan viestintä
 • Miten voin kehittyä johtajana ja innostaa muut mukaan

Iltapäivän ohjelmassa:
Organisaation transformaatio

 • Mitä tulevaisuuden organisaatioilta vaaditaan? Miten organisaationi voisi hyötyä transformatiivisesta johtajuudesta? Konkreettisia esimerkkejä ja vinkkejä.
 • Organisaatioiden kehityspolku kohti itseohjautuvuutta
 • Transformatiivisen organisaation viestintä
 • Case Reaktor: miten tulevaisuuden yritys toimii jo tänä päivänä
  Panu Liira, johtaja, Reaktor Oy
   

KOULUTTAJA

Päivän päävalmentaja Kaija Pohjala on muutosjohtajien coach, fasilitoija ja valmentaja. Hänellä on 20 vuoden liike-elämän kokemus yrittäjänä ja yhden Suomen suurimman viestintätoimiston vetäjänä ja omistajana. Kaija on koko uransa ajan tukenut viestinnällisesti kansainvälisiä ja kotimaisia yrityksiä sekä organisaatioita haasteellisissa muutos- ja kriisitilanteissa teknologia-, finanssi- ja lääke- ja kuluttajasektoreilla sekä julkishallinnossa. Viime aikoina hän on erikoistunut muutosjohtajien coachaukseen. Kaija on Cocommsin hallituksen puheenjohtaja ja omistaja.

Iltapäivän case-puhuja Panu Liira on teknologiayritys Reaktorin johtaja. Luova ohjelmistotalo on esimerkki tulevaisuuden yrityksestä, joka toimii jo tänä päivänä. Yrityksessä ei ole esimiehiä, vaan työntekijät työskentelevät itsenäisissä tiimeissä. Reaktorin kulttuuria luonnehtivat joustavuus, jaettu valta ja nopeat kokeilut.
 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat MuutosPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuuden hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 12.10.2016. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.
 

Kiinnostuitko uudesta, syksyllä käynnistyvästä MuutosPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: eveliina.linna@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tiesithän, että ProComin koulutustila on jäsenten vuokrattavissa, joko sisäisiin koulutuksiin tai vaikkapa lehdistötilaisuuksien pitämiseen? Kysy lisää toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.