Ajankohta

5.10.2021 09:00 – 6.10.2021 12:00

Paikka

Webinaarikoulutus / Zoom

Hinta jäsenille

330 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

440 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

AJANKOHTAISTA

 • Järjestämme koulutuksen webinaarina Zoom-alustalla.
 • Koulutus jakautuu kahteen etänä toteutettavaan 3 tunnin koulutusaamupäivään: 1. koulutuspäivä 5.10. klo 9–12 ja 2. koulutuspäivä 6.10. klo 9–12.
 • Samasta organisaatiosta voi tulla useampi osallistuja, jolloin koulutuspäivän ryhmätyötä pääsee tekemään oman organisaation tapahtuman tiimoilta. Muussa tapauksessa osallistuja saa kouluttajilta esimerkkitehtävän, jota ryhmätyöosuudessa pääsee työstämään. Mikäli yhdestä organisaatiosta tulee kaksi osallistujaa, toinen pääsee mukaan -50 % hinnalla.
 • Koulutukseen mahtuu mukaan 16 ensimmäistä ilmoittautunutta.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Virtuaalitapahtumien yleistyessä tapahtumien tekeminen on muuttanut muotoaan ja monissa organisaatioissa joudutaan nyt miettimään uudelleen kuinka tärkeimpien kohderyhmien sitouttamista tullaan jatkamaan uudella hybriditapahtumien aikakaudella. Yritysten ja organisaatioiden on löydettävä uusia tapoja tuoda ihmisiä yhteen, vaihtaa ajatuksia ja luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kun tapahtumaa tuotetaan samanaikaisesti live- ja online-yleisölle, korostuvat tapahtuman ennakkosuunnittelun merkitys ja strategisuus entisestään. Tulevaisuuden viestijän on kyettävä ymmärtämään hybriditapahtumien mahdollisuudet ja luomaan erottuvia ja tuloksellisia tapahtumasisältöjä.

Tulevaisuuden tapahtumasuunnittelu on täsmäkoulutus sinulle, joka haluat:

 1. Ymmärtää ja hyödyntää muuttuneen tapahtumaympäristön uudet mahdollisuudet
 2. Oppia tehokkaan ideointiprosessin, jonka avulla luot laadukkaita tapahtumaideoita nopeasti
 3. Oppia rakentamaan tuloksellisia tapahtumakonsepteja ja auttaa omaa yritystäsi erottumaan tapahtumien avulla?
   

Kaksivaiheisen koulutuksen (2 x 3 tuntia) aikana opit suunnittelemaan uuden ajan tapahtumia yksinkertaisen ja tehokkaan tapahtumasuunnittelumallin avulla. Koulutus toteutetaan käytännönläheisesti suunnittelusprinttinä, jossa kurssilaisten on mahdollista työstää uusia tai tulevia tapahtumiaan kouluttajien ohjauksessa. Koulutuksen jälkeen voit soveltaa oppimaasi omassa yrityksessäsi, uusien ja entistä vaikuttavampien tapahtumien luomiseksi.

Samasta organisaatiosta voi tulla useampi osallistuja, jolloin koulutuspäivän ryhmätyötä pääsee tekemään oman organisaation tapahtuman tiimoilta. Muussa tapauksessa osallistuja saa kouluttajilta esimerkkitehtävän, jota ryhmätyöosuudessa pääsee työstämään. Mikäli yhdestä organisaatiosta tulee kaksi osallistujaa, toinen pääsee mukaan -50 % hinnalla. Koulutukseen mahtuu mukaan 16 ensimmäistä ilmoittautunutta.

 

KENELLE

Koulutus on tarkoitettu kaikille viestinnän ammattilaisille, jotka osallistuvat organisaatioidensa sisäisten tai ulkoisten tapahtumien toteuttamiseen ja haluavat laajentaa osaamistaan virtuaalisten ja fyysisten tapahtumakokemusten suunnittelusta.

 

KOULUTTAJAT

Kouluttajanamme toimivat Erno Ovaska ja Lasse Sakara Architect of WOW Oy:sta.

Erno Ovaska on yrittäjä, tapahtumasuunnittelija, tuottaja ja kouluttaja, joka on yli 20-vuotisen uransa aikana työskennellyt lukuisten yritysten kanssa kuten mm. Nordic Business, Nordea, Coca-Cola, PwC ja Moët & Chandon sekä kouluttanut satoja tapahtuma-ammattilaisia ympäri maailman.
Erno Ovaska on 14 maassa toimivan Event Design Collectiven sertifioima kouluttaja ja lisensiaatti.

Lasse Sakara on yrittäjä, tapahtumasuunnittelija, musiikillinen tuottaja ja kouluttaja. Lasse Sakara on työskennellyt tapahtuma-alalla yli 20 vuotta ja toiminut tapahtumasuunnittelu- ja koulutustyönsä lisäksi kapellimestarina Antti Tuiskulle, Kaija Koolle ja Pyhimykselle.
Sakara on 14 maassa toimivan Event Design Collectiven sertifioima kouluttaja.

Architects of WOW Oy on 10-vuotias kansainvälinen tapahtumasuunnittelutoimisto, joka auttaa asiakkaittaan suunnittelemaan parempia tapahtumia nopeammin, edistyneitä suunnittelumalleja hyödyntäen.
 

KOULUTTAJASTA SANOTTUA

“We are very passionate about our product and developing it. In this process AOW´s event design workshops play an essential role each year.” — Jyri Lindén, Nordic Business Forum

“Working with AOW was very inspiring and pleasant. They facilitated Tikkurila's workshop with outstanding professionalism and got the participants to be inspired by our strategy in a completely new way. You could see the professionalism and years of experience in everything they did, not forgetting the smooth cooperation.” — Heidi von Bell, Tikkurila

 

WEBINAARI

Koulutus järjestetään Zoom-alustalla.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Koulutuksen hinnasto:

 • Etänä osallistuminen, webinaari (jäsenhinta) 330 €
 • Etänä osallistuminen, webinaari (ei jäsenet) 440 €

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Samasta organisaatiosta voi tulla useampi osallistuja, jolloin koulutuspäivän ryhmätyötä pääsee tekemään oman organisaation tapahtuman tiimoilta. Muussa tapauksessa osallistuja saa kouluttajilta esimerkkitehtävän, jota ryhmätyöosuudessa pääsee työstämään. Mikäli yhdestä organisaatiosta tulee kaksi osallistujaa, toinen pääsee mukaan -50 % hinnalla. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3–13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

KIINNOSTAAKO LAAJAN KOULUTUSOHJELMAN SUORITTAMINEN?

Kiinnostaisiko sinua ProComPRO-valmennusohjelman suorittaminen? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana ProComPRO-koulutusohjelmaa, josta osallistuja saa todistuksen koulutukset suoritettuaan. Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775 tai lue lisää täällä.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.