Ajankohta

4.10.2023 16:00 – 4.10.2023 17:30

Paikka

Online

Järjestäjä

ProCom

 

Miten viestintäympäristön viimeaikaiset muutokset ja etenkin sosiaalisen median lisääntynyt käyttö viestintätyössä vaikuttaa työhyvinvointiin? Mitä uhkia, haasteita ja mahdollisuuksia tutkimuksessa on tunnistettu?

Tiede- ja teoriaverkoston syksyn ensimmäisessä tapaamisessa keskustelun alustajana toimii Reetta Oksa, tutkijatohtori Tampereen yliopistosta. Keskustelua fasilitoi Kaisa Pekkala LUT-yliopistosta.

 

PUHUJAT

YTT Reetta Oksa on yliopistotutkija Tampereen yliopistossa. Hän tutkii sosiaalisten teknologioiden käyttöä, vuorovaikutusta ja psyykkistä hyvinvointia sosiaalipsykologisesta näkökulmasta erityisesti työelämäkontekstissa. Ennen akateemista uraa Reetta on työskennellyt yli 10 vuotta osaamisen kehittämisen, muutoksenjohtamisen ja työhyvinvoinnin parissa yksityisellä ja julkisella sektorilla.

 

KTT Kaisa Pekkala toimii LUT-yliopistossa viestintätieteiden tutkinto-ohjelmasta vastaavana yliopisto-opettajana. Hän väitteli 2021 Jyväskylän yliopistossa viestinnän johtamisen oppiaineesta aiheenaan työntekijöiden muuttuvat viestintäroolit ja organisaatioiden viestintäkyvykkyys digitaalisessa viestintäympäristössä. Tutkimuksessaan Kaisa on kiinnostunut digitaalisesta osallisuudesta, viestintäosaamisesta ja sosiaalisen median vaikutuksista työelämän laatuun. Kaisalla on yli 15 vuoden kokemus viestinnän alan asiantuntija- ja johtotehtävistä.

 

Ajankohta: keskiviikko 4.10. kello 16–17.30

Paikka: online

 

Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenille. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Ystävällisin terveisin

tiede- ja teoriaverkosto & ProCom

Kirjaudu sisään »

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.