Ajankohta

13.12.2022 16:00 – 13.12.2022 18:00

Paikka

Online, Teams

Järjestäjä

ProCom

Tule mukaan Tiede- ja teoriaverkoston joulukuun etätilaisuuteen keskustelemaan viestinnästä työyhteisössä! Aiheen pariin meidät johdattaa viestinnän apulaisprofessori Leena Mikkola Tampereen yliopistosta. 

Työyhteisöviestinnän perusta on interpersonaalisella tasolla, ja se toteutuu työpaikalla digitaalisessa tai fyysisessä ympäristössä. Leena Mikkola haastaa meitä kysymään, mitä tämä tarkoittaa organisaatioviestinnän suunnittelussa: mikä on työyhteisö ja miten pitäisi ymmärtää se, että "kaikki viestivät"? Alustuksessaan hän tarkastelee myös tuoreita tutkimustuloksia ja viestintäkäsityksen merkitystä työyhteisöviestinnälle. 

Leena Mikkola on viestinnän apulaisprofessori Tampereen yliopistossa. Leena tutkii työyhteisöjen vuorovaikutusta, jota hän tarkastelee erityisesti vuorovaikutussuhteiden ja työidentiteettien näkökulmasta. Hän liikkuu tutkimuksessaan interpersonaalisen viestinnän ja organisaatioviestinnän yhdyspinnalla. Tutkimuksen rinnalla Leena Mikkola toimii myös kouluttajana ja konsultoi työyhteisöjä.

 

Ajankohta: tiistai 13.12. kello 16.00-18.00

Paikka: Teams

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Ystävällisin terveisin

Tiede- ja teoriaverkosto & ProCom

Kirjaudu sisään »

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.