Ajankohta

29.8.2023 09:00 – 29.8.2023 15:00

Paikka

ProComin toimisto / Online

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA
Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen.  Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Miten tekoäly käytännössä muuttaa viestinnän ja markkinoinnin työtä? Miten tekoälyn sääntely kehittyy maailmalla ja minkälaisia toimintakäytäntöjä tulisi jokaisessa organisaatiossa ottaa käyttöön tekoälyn käytössä?

Tekoäly viestinnässä ja markkinoinnissa pyrkii antamaan käytännönläheisiä vastauksia ja työkaluja tekoälyn hyödyntämiseen viestinnän ja markkinoinnin arjessa. Koulutus pureutuu kaikkiin keskeisiin osa-alueisiin, joilla viestinnän ja markkinoinnin ammattilaiset voivat tänä päivänä ja tulevaisuudessa hyödyntää tekoälyä. Lisäksi koulutuksessa katsotaan hypen taakse tekoälymarkkinassa ja pohditaan mihin osa-alueisiin tai työkaluihin on järkevää investoida tällä hetkellä.

Koulutus sisältää lyhyen ennakkoon luettavan materiaalin sekä käytännön harjoitteita, joita voi testata käytännössä koulutuksen aikana. Jokaisen osallistujan olisi hyvä ottaa oma tietokone mukaan, niin koulutuspäivästä saa myös käytännön harjoitteilla konkreettista hyötyä.

Saat koulutuspäivän jälkeen materiaalit käyttöösi sekä koulutuspäivän tallenteen katsottavaksi kahden viikon ajaksi. 

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

 • Tekoäly tänään ja huomenna
 • Tietosuoja, tietoturva ja eettisen tekoälyn käytön periaatteet organisaatioissa
 • Tekoäly viestinnän suunnittelun tukena
 • ”Promt engineering” eli tekoälyn tehokas käyttö
 • Teksti ja tekoäly
 • Kuva, video ja ääni tekoälyn tukemana
 • Keskusteleva tekoäly asiakasviestinnässä
 • Data ja analytiikka tekoälyn tukemana

 

KENELLE

Tämä koulutuspäivä on suunnattu viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille, suunnittelijoille sekä päälliköille, jotka haluavat oppia lisää tekoälystä ja sen hyödyntämisestä käytännön työssä. 

 

KOULUTTAJA

Mikael Alatalo, Head of Channels & Performance, Tietoevry

Mikael on toiminut jo 25 vuoden ajan suomalaisissa yrityksissä digitalisoiden niin viestintää, myyntiä kuin markkinointia. Hänellä on laaja kokemus niin yliopistomaailmasta, mediasektorista, telecom-toimialasta, pankkitoimialasta, digitoimistobisneksestä kuin ICT-sektorista. Tekoäly on ollut luonnollinen osa digitalisaatiota jo vuosia ja sitä myöten Mikaelin uraa. Viime vuosina Mikael on myös löytänyt opiskelujen kautta oman intohimoalueensa neurotieteen ja tietojenkäsittelytieteen maailmasta, joissa hänen kiinnostuksensa kohteena ovat niin biologiset kuin teknologiset neuroverkot.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

355 eur jäsen / 525 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

Luokkahuonekoulutuksen edut:

 • ProCom tarjoaa aamiaisen ja lounaan
 • Verkostoituminen kollegoiden kanssa
 • Toimistolta voi napata mukaan viestintäalan kirjallisuutta
 • Sparrailu kollegojen ja kouluttajan kanssa
 • Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.