Ajankohta

28.11.2023 09:00 – 28.11.2023 15:00

Paikka

ProComin toimisto / Online

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen.  Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

  • Miten luova tekoäly integroituu osaksi viestijän ja markkinoijan päivittäistä työtä?
  • Kuinka otan uudet työkalut ja toiminnallisuudet tehokkaasti osaksi sisällöntuotantoa?
  • Kuinka tuotan tekoälyavusteisesti tekstiä, kuvia ja lyhyitä videoita?

Tekoäly viestinnän arjessa -koulutus antaa käytännönläheisiä vastauksia ja työkaluja tekoälyn hyödyntämiseen viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille. Pureudumme koulutuspäivän aikana useampaan luovan tekoälyn sovellukseen ja teemme konkreettisia harjoitteita eri työkaluilla.

Koulutus toteutetaan workshop-tyylisenä lyhyiden käytännön harjoitteiden kautta etenevänä. Jokaisen osallistujan olisi hyvä ottaa oma tietokone mukaan, jotta koulutuspäivästä saa myös käytännön harjoitteilla konkreettista hyötyä.

Huomioithan, että osa käytettävistä sovelluksista on maksullisia, mutta suurimmasta osasta on myös ilmainen demo- tai trial-jakso, jota voidaan hyödyntää koulutuksen aikana. Toimitamme etukäteen listan käytettävistä sovelluksista ja tarvittavat ohjeet alkuvalmisteluihin.

Saat koulutuspäivän jälkeen materiaalit käyttöösi sekä koulutuspäivän tallenteen katsottavaksi kahden viikon ajaksi.

 

KENELLE

Sinulle, joka olet jo työssäsi käyttänyt tekoälysovelluksia ja tunnet niiden alkeet. ProComin 29.8.2023 järjestämä Tekoäly viestinnässä ja markkinoinnissa -koulutus toimii erinomaisesti tämän koulutuksen johdantona. Tämä koulutus on myös sinulle, joka vasta pohtii tekoälyn hyödyntämistä ja kaipaat käytännön vinkkejä ja oppeja tekoälyohjemista.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

9.00 Tekoäly osana viestinnän ammattilaisen työkalupalettia

10.00 Kahvitauko

10.15 Microsoft Copilot ja integroidut luovan tekoälyn sovellukset

11.00 Teksti ja tekoäly

12.00 Lounas

13.00 Kuvien tuottamien tekoälyavusteisesti

14.00 Kahvitauko

14.15 Lyhyiden videoiden ja animaatioiden tuottaminen tekoälyavusteisesti

14.45 Päivän yhteenveto

 

KOULUTTAJA

Mikael Alatalo, Head of Channels & Performance, Tietoevry

Mikael on toiminut jo 25 vuoden ajan suomalaisissa yrityksissä digitalisoiden niin viestintää, myyntiä kuin markkinointia. Hänellä on laaja kokemus niin yliopistomaailmasta, mediasektorista, telecom-toimialasta, pankkitoimialasta, digitoimistobisneksestä kuin ICT-sektorista. Tekoäly on ollut luonnollinen osa digitalisaatiota jo vuosia ja sitä myöten Mikaelin uraa. Viime vuosina Mikael on myös löytänyt opiskelujen kautta oman intohimoalueensa neurotieteen ja tietojenkäsittelytieteen maailmasta, joissa hänen kiinnostuksensa kohteena ovat niin biologiset kuin teknologiset neuroverkot.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

355 eur jäsen / 525 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

Luokkahuonekoulutuksen edut:

  • ProCom tarjoaa aamiaisen ja lounaan
  • Verkostoituminen kollegoiden kanssa
  • Toimistolta voi napata mukaan viestintäalan kirjallisuutta
  • Sparrailu kollegojen ja kouluttajan kanssa
  • Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.