Ajankohta

25.1.2024 – 31.12.2024

Paikka

ProComin toimisto / Online

Järjestäjä

ProCom

Tekoälyaikakauden viestintä: Matkalla kohti tulevaisuuden viestintäosaamista

Digi ei enää riitä. Nyt on aika ottaa haltuun laajempi osaaminen, sillä tekoäly ja edistynyt teknologia määrittävät nyt varsin vahvasti myös viestinnän pelikenttää. Haluatko pysyä aallonharjalla ja ymmärtää, miten teknologia ja tekoäly muuttavat tapaamme viestiä ja mitä aiheesta tulisi tietää, jotta tietää tekevänsä oikeita valintoja?

Tervetuloa mukaan koulutuskokonaisuuteen, joka antaa sinulle työkalut ja osaamisen navigoida tässä jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Olipa kyseessä tekoälyn hyödyntäminen sisällöntuotannossa, digipalveluiden suunnittelu tai vaikuttava digiviestintä, tämä koulutus antaa sinulle konkreettisia taitoja ja näkemyksiä. Sukella teknologian ja tekoälyn maailmaan ja varmista, että olet valmis kohtaamaan tulevaisuuden viestinnän haasteet ja mahdollisuudet.

Tekoäly & digiviestintä -koulutuskokonaisuuden teemoja ovat:

Tutustu tarkemmin kokonaisuuden sisältöihin nettisivuillamme.

 

TEKOÄLY & DIGIVIESTINTÄ -KOULUTUSKOKONAISUUDEN SUORITTAMINEN

Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen saat käyttöösi koko vuoden 2024 (12 kuukauden) opinto-oikeuden ja pääsyn kaikkiin koulutuspäiviin. Jos haluat koulutuksestasi todistuksen, tulee sinun suorittaa vähintään kuusi (6) koulutuspäivää sekä tehdä hyväksytysti oppimispäiväkirja, joka palautetaan ProComille siinä vaiheessa, kun koulutukset on suoritettuna. Todistuksessa käy ilmi koulutuskokonaisuutesi teema, laajuus sekä koulutuspäivät. Halutessasi voit vaihtaa/korvata yhden koulutuspäivän myös toisesta teemakokonaisuudesta!

Koulutuksiin voi osallistua joko live- tai online-toteutuksena. Koulutuksista tulee myös materiaalit oppimisalustalle, johon opiskelijalla on henkilökohtainen pääsy koko vuoden ajan.

Vaihtoehtoisesti voit myös ilmoittautua teeman yksittäisiin koulutuspäiviin oman tarpeesi mukaisesti.

Organisaatio voi ostaa opinto-oikeuden koulutuskokonaisuuteen esimerkiksi viestintätiimilleen, jolloin koulutuspäivissä voi käydä kuka tahansa tiimin jäsen, kuitenkin niin, että koulutuksissa voi olla yksi organisaation jäsen kerrallaan. Lue lisää organisaatio-osallistumisesta täällä. Jos ilmoitat organisaatiosi kokonaisuuteen, lisääthän lomakkeen lisätietokenttään "organisaatio-osallistuminen + organisaation nimi". 

 

KENELLE

Koulutus on sinulle, joka haluat pysyä aallonharjalla ja ymmärtää, miten teknologia ja tekoäly muuttavat tapaamme viestiä. Saat kattavan ymmärryksen teknolgia- ja tekoälyaikakauden viestinnän nykytilasta ja tulevaisuudesta, opit hyödyntämään tavoitteellisesti ja tehokkaasti eri kanavia sekä mittaamaan tuloksia ja johtamaan tiedon avulla.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä tai halutessaan online)

2 490 eur jäsen / 3 200 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

2 250 eur jäsen / 2 650 ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

 

Luokkahuonekoulutuksen edut:

  • Keskityt täysillä koulutukseen ilman houkutusta tehdä samalla muuta
  • ProCom tarjoaa aamiaisen ja lounaan
  • Verkostoituminen kollegoiden kanssa
  • Toimistolta voi napata mukaan viestintäalan kirjallisuutta
  • Sparrailu kollegojen ja kouluttajan kanssa
  • Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen sitoudut suorittamaan ohjelman vuoden 2024 aikana. Osallistuminen koulutusohjelmaan on mahdollista peruuttaa kuluitta kahden viikon (14 vrk)  ajan ilmoittautumisen jälkeen. Tämän jälkeen osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset ja tiedustelut ProComin toimistolle: procom@procom.fi tai 09 135 7775.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan, koulutuksiin ja tapahtumiin liittyen. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Paikan päällä, olen jäsen 2 490 e + alv. 24 %Paikan päällä, en ole jäsen 3 200 e + alv. 24 %Etänä, olen jäsen 2 250 e + alv. 24 %Etänä, en ole jäsen 2 650 e + alv. 24 %
Kyllä

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.