Ajankohta

12.1.2023 08:30 – 12.1.2023 10:00

Paikka

Kiilto Oy, Tampereentie 408, 33880 Lempäälä

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Melkein täynnä

Kiilto kehittää, valmistaa ja markkinoi kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Tällä hetkellä lähes 900 työntekijää työllistävän yrityksen tarina alkoi vuonna 1919 Tampereen Pispalassa, pienestä hiusvesi- ja kenkäplankkitehtaasta.

 

Kiilto kutsuu ProComin Tampereen alueverkoston jäsenet yritysvierailulle Kiillon tehtaalle keskustelemaan ajankohtaisista viestinnän aiheista. Vierailun aluksi Kiillon viestintätiimi käsittelee muun muassa seuraavia teemoja:

  • Millaista on viestinnän ammattilaisen arki kansainvälisessä, suomalaislähtöisessä organisaatiossa? Miten kansainvälisyys näkyy viestijän työssä Kiillolla ja mitä onnistumisia ja haasteita siihen liittyy?
  • Minkälaista kansainvälistä yhteistyötä Kiillon viestintä tekee?
  • Millaista kriisiviestintää yrityksessä on tehty viime aikoina?

 

Vierailun luonne on keskusteleva, ja Kiillon viestintätiimin alustuksen jälkeen tilaisuudessa on tarkoitus jakaa parhaita oppeja yli organisaatiorajojen.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan oppimaan uutta ja jakamaan ajatuksia muiden viestinnän ammattilaisten kanssa!

 

Ajankohta 
To 12.1.2023 klo 8.30–10.00

Paikka
Kiilto Oy, Tampereentie 408, 33880 Lempäälä
 

Pääsisäänkäynnin löydät seuraamalla B-portin Visitors-opasteita. Omalla autolla saapuvat voivat jättää auton maksutta tehtaan vieraspaikoille. Paikan päälle pääsee myös busseilla 15A, 15B, 50, 52A ja 58. Tilaisuuden aluksi on tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

 

Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenille, ja tilaisuuteen mahtuu mukaan 15 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta viime hetken esteestä voi ilmoittaa alueverkoston puheenjohtaja Riikka Leinoselle: puh. 050 525 7284.

 

Ystävällisin terveisin

Tampereen alueverkosto & ProCom

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.