Ajankohta

4.4.2023 08:00 – 4.4.2023 10:00

Paikka

Tays, kokoustila Kauppi, Finn-Medi 2, 7. krs (os. Biokatu 8, Tampere)

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

 

Sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimi siirtyivät kunnilta ja kuntayhtymiltä hyvinvointialueiden vastuulle 1.1.2023. Uutisten mukaan siirtymä on tähän mennessä sujunut pääsääntöisesti hyvin kaikilla alueilla ja suurimmilta haasteilta on toistaiseksi vältytty. Mutta miten uudistus on näkynyt organisaatiouudistuksessa Pirkanmaalla mukana olleiden viestinnän ammattilaisten työssä? Miten muutosviestintä on sujunut – ja mitä siitä on viestinnän ammattilaisten parissa opittu?

 

Pirkanmaan hyvinvointialueen viestintätiimi kutsuu Tampereen alueen ProComin jäsenet vierailulle kuulemaan kokemuksia ja näkemyksiä organisaatiouudistuksen viestintää tehneiltä sekä keskustelemaan alueen muiden jäsenten kanssa viestinnästä. Vierailulla käsitellään muun muassa seuraavia teemoja:

  • Uudistuksen viestinnän sudenkuopat ja tähtihetket
  • Mitä massiivinen uudistus merkitsi työyhteisöviestinnälle: miten henkilöstö on pidetty ajan tasalla ja miten sen jaksamista on tuettu viestinnän keinoin?
  • Miten kansalaiset on pyritty tavoittamaan – ja miten tässä on onnistuttu?
  • Miten uudistuksen viestintää on resursoitu ja vastuutettu?

 

Alustusten lisäksi tilaisuuteen on varattu aikaa keskustelulle, sparrailulle ja hyvien oppien jakamiselle yli organisaatiorajojen. Siis lämpimästi tervetuloa mukaan oppimaan uutta ja jakamaan ajatuksia muiden viestinnän ammattilaisten kanssa!

 

Tilaisuutta emännöivät viestintäjohtaja Elina Kinnunen ja valmisteluun osallistuneet viestijät: verkkopalvelujen uudistamista vetänyt Anna-Mari Martikainen, henkilöstöviestintää tehnyt Miina Salmenharju sekä kansalaisviestinnästä vastannut Elina Haapala.

 

Ajankohta: Ti 4.4.2023 klo 8.00–10.00 (aamukahvit tarjolla klo 8 alkaen, varsinainen ohjelma alkaa klo 8.15)
Paikka: Tays, kokoustila Kauppi, Finn-Medi 2, 7. krs (os. Biokatu 8, Tampere)

 

Tilaisuuden aluksi on tarjolla kahvia, teetä ja pientä suolaista. Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenille, ja tilaisuuteen mahtuu 20 henkilöä. Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliotiedot 24.3.2023 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta viime hetken esteestä voi ilmoittaa Tampereen alueverkoston varapuheenjohtaja Aino Hariselle, puh. 050 492 3179.

 

TIETOJEN KÄSITTELY

Ilmoittautumalla mukaan tilaisuuteen hyväksyt, että ProCom toimittaa nimi-, organisaatio- ja tittelitiedot vierailukohdeorganisaatiolle. Tietojasi käytetään ainoastaan vierailun mahdollistamiseen, ja osapuolet eivät käytä tietoja muuhun tarkoitukseen.

 

Ystävällisin terveisin

Tampereen alueverkosto & ProCom

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.