Ajankohta

11.8.2022 15:00 – 11.8.2022 17:00

Paikka

Pikku-Finlandia

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Melkein täynnä

Syyskauden avajaiset: viestintä, vastuullisuus ja yhteisö

ProComin syyskausi käynnistyy vastuullisuuden, viestinnän ja verkostoitumisen merkeissä. Pikku-Finlandiassa järjestettävä tilaisuus on avoin kaikille, niin jäsenille kuin ProComin toiminnasta kiinnostuneille: tule siis mukaan käynnistämään syksy kollegojen kanssa! Kohtaamisten lisäksi tilaisuudessa on luvassa mielenkiintoisia puheenvuoroja: Mitä vastuullisuus tarkoittaa viestinnän näkökulmasta juuri nyt? Miten organisaatio ja sen viestintä voi aidosti edistää monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta? Miltä näyttää tapahtumakeskuksen toiminta, jossa vastuullisuus ja kestävä kehitys eivät ole vain sanoja paperilla? Tilaisuudessa kuulemme puheenvuorot ProComin uudelta toimitusjohtajalta Jarno Forsselilta, Plan Internationalin viestintäjohtajalta Anna Könöseltä sekä Finlandia-talon markkinointi- ja viestintäjohtajalta Minna Sauramaalta ja keittiöpäällikkö Mika Jokelalta.

Tule mukaan syyskauden avajaisiin! Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Finlandia-talon kanssa. Tilaisuuteen mahtuu mukaan rajoitettu määrä osallistujia.

Mikäli et ole vielä ProComin jäsen, ilmoittauduthan tämän linkin kautta.

 

Aikataulu

15.00 Ilmoittautuminen ja tarjoilut

15.30 Tervetuloa tilaisuuteen!
Jarno Forssell, ProComin toimitusjohtaja 1.9. alkaen

15.35 Vastuullisuus ja viestintä
Jarno Forssell

15.45 Vastuullinen Pikku-Finlandia
Minna Sauramaa, markkinointi- ja viestintäjohtaja sekä Mika Jokela, keittiöpäällikkö, Finlandia-talo Oy

Pikku-Finlandiassa vastuullisuus ja kestävä kehitys eivät ole vain sanoja paperilla. Ne ovat meille toiminnan kulmakiviä ja konkreettisia tekoja huomisen hyväksi. Oli kyse arjesta tai juhlasta, kaikki tekemisemme on sertifioidusti vastuullisiin tavoitteisiin sitoutunutta – ympäristön, yhteiskunnan, talouden sekä ihmisten hyvinvoinnin kannalta.

16.15 Monimuotoisuus ja inklusiivisuus vastuullisessa viestinnässä
Anna Könönen, viestintäjohtaja, Plan International Suomi

Monimuotoisuudesta ja inklusiivisuudesta on tullut vastuullisen viestinnän tärkeitä kriteereitä. Suomalainen yhteiskunta on muuttunut viime vuosikymmeninä vauhdilla monimuotoisemmaksi ja haastaa myös organisaatioiden viestintää muuttumaan ajan mukana. Yhä useampi viestijä havahtuukin kysymyksiin: Edistääkö organisaatiomme viestintä monimuotoisuutta, onko viestintämme aidosti inklusiivista ja vahvistammeko yhdenvertaisuutta? Jos haluamme tehdä aidosti yhdenvertaisuutta edistävää viestintää, se vaatii myös aktiivista antirasistista otetta ja jatkuvaa oppimista.

16.35 Päätössanat
Jarno Forssell

16.40 Verkostoitumista ja siirtyminen Finlandia Cafe&Wine-viinikahvilaan ja terassille

17.00 Tilaisuus päättyy

 

Puhujat

Jarno Forssell, ProComin toimitusjohtaja 1.9. alkaen
Jarno Forssell aloittaa ProComilla elokuussa ja toimitusjohtajana 1. syyskuuta alkaen. Hän tulee uuteen tehtäväänsä viestintätoimisto Pohjoisranta BCW:stä, jossa hän on toiminut kymmenen vuotta johtavana konsulttina. Monipuolisen uran median ja viestinnän alalla tehnyt Forssell toimi ennen viestintäkonsultin uraansa viestintäalan yrittäjänä ja toimittajana, muun muassa Suomen Kuvalehden toimituspäällikkönä ja Ylioppilaslehden päätoimittajana.

 

Minna Sauramaa, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Finlandia-talo Oy
Jo yli 10 vuoden ajan Finlandia-talossa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä toimineen Minna Sauramaan vastuualueena on tällä hetkellä Finlandia-talon markkinointi ja viestintä. Sauramaa on viimeksi läpivienyt uuden, kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti toteutetun Pikku-Finlandian lanseerauksen ja vastannut uusien kuluttajapalveluiden markkinoille tuomisesta yhdessä ravintolan tiimin kanssa. Pikku-Finlandian onnistuneen avauksen jälkeen Minna Sauramaan katse on jo suuntautunut Finlandia-talon perusparannushankkeeseen liittyviin uusiin merkittäviin liiketoiminnan kehityshankkeisiin; erityisesti Experience Finlandia elämyksellisen näyttelykonseptin kehittämiseen sekä uusien palvelukonseptien avautumiseen kohti Töölönlahtea. Minna Sauramaa vastaa myös Finlandia-talon kestävän kehityksen hankkeista, sertifiointien ajantasaisuudesta sekä vastuullisuusviestinnästä.

 

Mika Jokela, keittiöpäällikkö, Finlandia-talo Oy
Finlandia-talon keittiötä johtaa keittiöpäällikkö Mika Jokela. Finlandia-ravintolan perusasioita ovat kotimaisuus ja luonnonmukaisuus sekä raaka-aineiden puhtaus.  Jokelan ruokavisioissa näkyvät koko Suomen upeat raaka-aineet ja niiden tuottajien arvostus, neljä vuodenaikaa sekä innovatiivisuus. Tavoitteena on luoda Finlandia-ravintolan asiakkaille myös mieleenpainuvia ruokaelämyksiä ja yllätyksiä. Yli 30-vuotisen uransa aikana Jokela on työskennellyt yli 20 ravintolassa niin kotimaassa kuin Suomenlahden toisella puolella. Hän toimi Suomen Ruotsin suurlähetystön keittiömestarina vuosina 1999–2004. Suurelle yleisölle Jokela tuli tutuksi Suomen Top Chef -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella, jossa hän sijoittui kolmanneksi. Lisäksi hän on esiintynyt useissa TV-tuotannoissa, kuten Pallon viemää-, Alpeilla- ja Kaunis Elämä -ohjelmissa. Keittokirja Vanajanlinna Chef Mika Jokela julkaistiin vuonna 2012. Mika Jokela siirtyi Finlandia-taloon Vanajalinnan keittiömestarin paikalta vuonna 2020.

 

Anna Könönen, viestintäjohtaja, Plan International Suomi
​Anna Könönen on Plan International Suomen viestintäjohtaja. Könösellä on vankka kokemus johtamisesta sekä kehitys-, tasa-arvo- ja lastenoikeuskysymyksistä. Koulutukseltaan hän on konflikteihin perehtynyt antropologi. Könönen on ProComin hallituksen jäsen sekä Helena Ranta Forumin puheenjohtaja.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

 

Tilaisuus on avoin ja maksuton. Lämpimästi tervetuloa!

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.