Ajankohta

21.5.2024 09:00 – 21.5.2024 15:00

Paikka

ProComin toimisto / Online

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen Zoomissa on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen. Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Koulutuksen aikana opit tunnistamaan, mitä DEI kokonaisvaltaisesti tarkoittaa. Koulutuspäivän edetessä ymmärrät monimuotoisuuden, yhdenvertaisuuden ja inklusiivisuuden koko kirjon, tarpeet sekä hyödyt. Päivän aikana opit kohtaamaan, viestimään ja kommunikoimaan inklusiivisesti sekä löydät rohkeuden osallistua tärkeisiin keskusteluihin. Tunnistat omia tiedostamattomia ennakkoluulojasi ja ymmärrät, mistä syrjintä tai suosinta saa alkunsa ja miksi me kaikki teemme sitä usein huomaamattamme. Koulutuksen ansiosta hahmotat oman asemasi osana kokonaisuutta, ja saat työkaluja asemasi tuoman vastuun kantamiseen. Koulutuspäivän jälkeen opit välttämään yleisimmät virheet sekä olemaan armollisempi myös itseäsi kohtaan.

Dakota haluaa tärkeän tiedon jakamisen lisäksi luoda myös turvallisempia tiloja oppimiselle. Tiloja joissa jokainen tulee nähdyksi ja uskaltaa kysyä sekä keskustella aiheista, jotka saattavat olla entuudestaan vieraita. Tiloja, joissa virheiden tekeminen nähdään osana oppimisprosessia ja inspiroidutaan vaikeltakin tuntuvista aiheista yhdessä.

Iltapäivän aikana kuulemme mielenkiintoisia case-puheenvuoroja aiheeseen liittyen. Swecon viestintäasiantuntija Minna-Liisa Nurmilaakso avaa puheenvuorossaan Swecon DEI-strategiaa, käytännön toimenpiteitä sekä antaa vinkkejä DEI-työn tueksi. Laurean yliopettaja Karoliina Nikula puolestaan kertoo Laureassa tehdystä ja tekeillä olevasta DEI-työstä osana korkeakoulujen kansainvälistä yhteistyötä.

 

KENELLE

Tämä koulutuspäivä on viestinnän ammattilaisille, jotka haluavat oppia monimuotoisuudesta, yhdenvertaisuudesta ja inkluusiosta viestinnän näkökulmasta, tunnistamaan omia tiedostamattomia ennakkoluuloja sekä hahmotamaan oman asemansa osana kokonaisuutta.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

9.00–12.00 Dakota Robin

  • Monimuotoisuuteen sukeltaminen: mitä on DEI?
  • Syventyminen inklusiivisuuteen ja ihmisten kohtaamiseen

12.00–13.00 Lounas

13.00–14.30 Case Laurea & case Sweco

14.30–15.00 Keskustelua DEI-strategiatyöstä erilaisissa organisaatioissa & harjoitustehtävä

 

KOULUTTAJA

Dakota Robin on kansainvälisesti pätevä ihmisoikeuskonsultti, joka on kouluttanut yrityksiä ja yhteisöjä ympäri maailmaa jo lähes 7 vuoden ajan. Dakota on erikoistunut erityisesti DEI sekä LGBTQ+ asioihin. Suomessa hän toimii yksityisen sektorin lisäksi myös julkisella puolella ja on kouluttanut mm. psykologeja, lääkäreitä, poliitikkoja, virkamiehiä ja muuta virkavaltaa.

 

PUHUJAT

Minna-Liisa Nurmilaakso työskentelee viestinnän asiantuntijana rakennetun ympäristön ja teollisuuden suunnittelutoimisto Swecolla. Hänen vastuullaan on organisaation sisäinen viestintä, työnantajamielikuvan kehittäminen sekä monimuotoisuus ja inklusiivisuus yhdessä HR-tiimin kanssa. Minna-Liisa nauttii erityisesti kohtaamisista muiden swecolaisten kanssa ja kehitysaskeleista, joita 3 000 hengen organisaatiossa on viime vuosina otettu työyhteisön kehittämisessä. Case-puheenvuorossaan Minna-Liisa avaa Swecon DEI-strategiaa, käytännön toimenpiteitä sekä antaa vinkkejä DEI-työn tueksi.

TT Karoliina Nikula työskentelee Laurea-ammattikorkeakoulussa yliopettajana. Hän on taustaltaan sosiaalieetikko, joka on väitellyt terveydenhuollon etiikan alalta. Case-puheenvuorossaan Karoliina avaa Laureassa tehtyä ja tekeillä olevaa DEI-työtä osana korkeakoulujen kansainvälistä yhteistyötä.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

395 eur jäsen / 555 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Huom. Mikäli suoritat vastuullisuusviestinnän koulutuskokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan. Koulutuskokonaisuuden osallistujien lisäosallistujat:

  • Yksilöosallistujan lisäosallistuja: Saman organisaation lisäosallistujat saavat 10 % alennuksen yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia).
  • Organisaatio-osallistumisen lisäosallistuja: Organisaatio saa lisäosallistujat koulutuspäiviin -50 % hinnalla yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia)

 

Luokkahuonekoulutuksen edut:

  • ProCom tarjoaa aamiaisen ja lounaan
  • Verkostoituminen kollegoiden kanssa
  • Toimistolta voi napata mukaan viestintäalan kirjallisuutta
  • Sparrailu kollegojen ja kouluttajan kanssa
  • Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

HALUATKO RAKENTAA OMAN NÄKÖISESI KEHITTYMISPAKETIN TYÖSI TUEKSI?
Hanki itsellesi tai organisaatiollesi uusi 5 kerran koulutuskortti ja voit valita pakettiin tarjonnastamme juuri itseäsi kiinnostavat koulutuspäivät. Voit sisällyttää myös tämän koulutuspäivän osaksi koulutuskorttia. Lue lisää koulutuskortista täällä.

 

HALUATKO SYVENTÄÄ OSAAMISTASI?

Tämä koulutuspäivä on osa vuoden mittaista koulutuskokonaisuutta. Kiinnostaisiko sinua syventyä vastuullisuusviestinnän koulutuskokonaisuuden teemoihin laajemmin? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, johon sisältyy minimissään kuusi (6) koulutuspäivää, oppimisalusta ja opiskelijakollegoiden tuki. Tutustu kattavaan koulutuskokonaisuuteen sivuiltamme tai kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.