Ajankohta

7.5.2024 09:00 – 7.5.2024 15:00

Paikka

Online

Hinta jäsenille

395 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

555 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

HALUATKO SYVENTÄÄ OSAAMISTASI?

Tämä koulutuspäivä on osa vuoden mittaista koulutuskokonaisuutta. Kiinnostaisiko sinua syventyä Tekoäly & digiviestintä -koulutuskokonaisuuden teemoihin laajemmin? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, johon sisältyy minimissään kuusi (6) koulutuspäivää, oppimisalusta ja opiskelijakollegoiden tuki. Tutustu kattavaan koulutuskokonaisuuteen sivuiltamme tai kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään online-toteutuksena Zoomissa.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Tässä koulutuksessa keskitymme vaikuttavien verkkotekstien tuottamiseen eri kanaville ja pohdimme, missä tekstintuotannon vaiheissa tekoäly voi toimia apunamme.

Tekoälystä on parhaimmillaan paljon hyötyä sisällöntuotannon eri aiheissa ja vaiheissa. Ihminen on kuitenkin aina se, jonka tehtävänä on tarkistaa tekstien oikeellisuus ja tekoälyn tuottamat ehdotukset. Tästä syystä viestijän tulee tuntea verkkotekstien ja copywritingin perusperiaatteet tekoälyn lisäksi.

Koulutuksen aikana käydään läpi erilaisia tekstimalleja, kuten verkkotekstit, blogit, uutiskirjeet ja sosiaalisen median tekstityypit. Käymme läpi kunkin tekstityypin tärkeimmät perusperiaatteet ja perehdymme samalla siihen, miten tekoälyä voisi hyödyntää erilaisten tekstien ideoinnissa, tuotannossa tai korjailussa.

Puhumme myös hakukoneoptimoinnista ja saavutettavuudesta sekä tekoälyn hyödyntämisestä näissä yhteyksissä. Oma osionsa on myyvän tekstin ja asiakaspolun ymmärtäminen viestinnässä ja tekoälyn käyttö apuna näissä sisällöissä.

Osallistujana saat runsaasti käytännön vinkkejä erilaisten verkkotekstien tuottamiseen tavoitteellisesti ja kohderyhmiä kiinnostavaan muotoon laadittuna. Tekstien rinnalle löydät käytännön tapoja, joissa tekoäly voisi juuri sinua parhaiten auttaa. Oleellista on, että tekstintuottajana tunnistaa ne asiat, joissa tekoälystä voi olla apua itse kullekin.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

  • Erilaiset verkkotekstit: verkkoartikkelit, blogi, uutiskirje, verkkokaupan tekstit, somesisällöt
  • Verkkotekstien perusperiaatteet: rakenne, otsikointi, sisältö, vaikuttavuus
  • Myyvän tekstitn tuottaminen ja asiakaspolun huomiointi sisältösuunnittelussa
  • Tekoäly tekstipohjaisen sisällöntuotannon apuna: ideointi, kirjoitusapu ja parantelu
  • Saavutettavat ja hakukoneoptimoidut tekstisisällöt: miten tekoäly voi auttaa näissä?
  • Käytännön vinkkejä erilaisten tekoälytyökalujen käyttöön tekstisisällöissä (esim. ChatGPT, Copilot)
  • Mahdollisuus tehdä harjoituksia tekoälyn käytössä tekstien parissa

Koulutuksen aikana on mahdollista harjoitella ja testata tekoälyn käyttöä teksteihin liittyvissä asioissa. Harjoittelu on vapaaehtoista. Kouluttaja ohjaa harjoitteluun maksuttomien ChatGPT 3.5 ja Copilot –työkalujen kautta. Mikäli haluat harjoitella tekstin muokkausta tekoälyn avulla, ota mainitut työkalut käyttöösi ennen koulutusta. Mahdolliset työkalujen muutokset voivat vaikuttaa työkalujen valintaan koulutuksen ajankohtana. Osallistujille vahvistetaan harjoittelussa käytettävät työkalut ennen koulutusta.

 

KENELLE

Tämä koulutus sopii hyvin viestijälle, joka haluaa oppia lisää verkkotekstien tuottamisesta eri kanaville ja saada siihen käytännön vinkkejä. Osallistujan ei ole tarvinnut käyttää vielä tekoälyä työssään tai vapaa-ajalla. Osallistujat saavat ennen koulutusta ennakkokyselyn sekä tarkemmat tiedot siitä, mitä tekoälytyökaluja koulutuksen yhteydessä esimerkkinä käytetään.

 

KOULUTTAJA

Piritta Seppälä on viestinnän ja verkkoviestinnän pitkän linjan ammattilainen Viestintä-Piritta Oy:sta. Kuluneen vuoden aikana hän on perehtynyt tekoälyn käyttöön erityisesti viestintänäkökulmasta ja luonut viestijöille sopivia koulutuskokonaisuuksia tekoälyyn liittyen. Pirittalla on yli 15 vuoden kokemus viestinnän ja somen koulutusten sekä sparrausten parissa. ProComin kanssa Pirittan yhteistyö on jatkunut jo yli 10 vuotta!

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

395 eur jäsen / 555 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Huom. Mikäli suoritat Tekoäly & digiviestintä -koulutuskokonaisuuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan. Koulutuskokonaisuuden osallistujien lisäosallistujat:

  • Yksilöosallistujan lisäosallistuja: Saman organisaation lisäosallistujat saavat 10 % alennuksen yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia).
  • Organisaatio-osallistumisen lisäosallistuja: Organisaatio saa lisäosallistujat koulutuspäiviin -50 % hinnalla yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia)

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

HALUATKO SYVENTÄÄ OSAAMISTASI?

Tämä koulutuspäivä on osa vuoden mittaista koulutuskokonaisuutta. Kiinnostaisiko sinua syventyä Tekoäly & digiviestintä -koulutuskokonaisuuden teemoihin laajemmin? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, johon sisältyy minimissään kuusi (6) koulutuspäivää, oppimisalusta ja opiskelijakollegoiden tuki. Tutustu kattavaan koulutuskokonaisuuteen sivuiltamme tai kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.