Ajankohta

28.9.2022 13:00 – 28.9.2022 14:30

Paikka

Satakunnan ammattikorkeakoulu (Satakunnankatu 23, 28130 Pori)

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

Tapahtumakuva: Veera Korhonen.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt 26.9. 

Satakuntaan on syntynyt ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n alueverkosto. Alueverkoston lähtölaukauksessa kuulemme ensin kiinnostavan avauspuheenvuoron viestinnän merkityksestä johtamistyössä. Tämän jälkeen ideoimme verkoston toimintaa ja suunnittelemme tulevaa.

Tule mukaan verkostoitumaan muiden Satakunnan viestinnän ammattilaisten kanssa!

 

Ajankohta: 28.9. klo 13 - 14.30

Paikka: Satakunnan ammattikorkeakoulu (Satakunnankatu 23, 28130 Pori) Lähetämme tarkemmat saapumisohjeet lähempänä tapahtumaa.

 

Tutustu verkoston puheenjohtajistoon:

Puheenjohtaja Jani Wahlman on markkinoinnin ja johtamisen ekonomi, jota kiinnostaa erityisesti viestintä johtamisessa, ja johtaminen viestinnässä. Ihmiset, organisaatiokulttuuri ja hyvinvointi ovat hänelle tärkeitä asioita. Jani johtaa Satakunnan ammattikorkeakoulun viestintää ja markkinointia uudistavalla ja korkeakoulun strategiaa toteuttavalla otteella.

Varapuheenjohtaja Sini Gahmberg on strateginen ja tulevaisuustietoinen Satasairaalan viestintäpäällikkö, joka johtaa brändiä ja vastuullisuutta osana organisaatioidentiteettiä. Vankka kokemus organisaatioviestinnästä, ihmisten ja verkostojen johtamisesta ja johtoryhmätyöskentelystä eri toimintaympäristöissä. Innostava kulttuurin uudistaja sekä digitransformaation, kokeilukulttuurin ja laadukkaan asiakaskokemuksen edistäjä. 

 

Ystävällisin terveisin

Jani Wahlman, alueverkoston puheenjohtaja

Sini Gahmberg, alueverkoston varapuheenjohtaja

ProCom

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.