Ajankohta

5.4.2023 08:00 – 5.4.2023 10:00

Paikka

Satakunnan kauppakamari, Valtakatu 6, 28100 Pori

Järjestäjä

ProCom

 

Satakunnan kauppakamari kutsuu Satakunnan alueverkoston aamiaistilaisuteen kauppakamarin tiloihin. Kuulemme lyhyesti kauppakamarin kuulumisia, jonka jälkeen puhutaan viestijän tulevaisuuden supervoimasta nimeltä tekoäly.

 

Monikielisen viestinnän parissa tekoälyä on hyödynnetty jo vuosia kääntäjän "pikkuapulaisena". Käännösalalla on sen kansainvälisen ja teknologiavetoisen luonteen vuoksi totuttu omaksumaan nopeasti uusia ohjelmistoja ja keinoja parantaa tuottavuutta ja laatua sekä tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia. Miten tekoälyä voitaisiin hyödyntää laajemmin koko viestinnän kentässä, millaisia työkaluja on saatavilla jo nyt ja miten tekoälystä voi tulevaisuudessa tulla viestijän supervoima?

 

Tästä meille kertoo Miia Virtanen, joka auttaa ihmisiä vuorovaikuttamaan omien ihmistensä kanssa eri kielillä. Työssään Lingo Languages Oy:n toimitusjohtajana Miia on päivittäin mukana lukuisissa projekteissa kääntäjänä, kielentarkistajana, projektipäällikkönä, kehitysjohtajana tai ylimpänä laadunvalvojana. Miia haluaa auttaa kansainvälisessä ympäristössä toimivia yrityksiä ja asiantuntijoita, ja hän uskoo, että kielellä on merkitystä, kun maailmalla halutaan menestyä. Kokemusta monikielisen viestinnän parista on yli 20 vuotta.

 

Tervetuloa mukaan ja tapaamaan muiden verkoston jäsenten kanssa!

 

Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenille. Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliotiedot 3.4.2023 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta viime hetken esteestä voi ilmoittaa alueverkoston puheenjohtaja Jani Wahlmanille, puh. 044 978 2688.

 

Ajankohta: ke 5.4. klo 8–10

Paikka: Satakunnan kauppakamari, Valtakatu 6, 28100 Pori

 

Ystävällisin terveisin

Satakunnan alueverkosto & ProCom

Kirjaudu sisään »

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.