Ajankohta

1.12.2020 – 31.12.2021

 

ProCom tarjoaa kattavaa viestintäkoulutusta, jotka on suunniteltu jäsenistön toiveita kuunnellen ja räätälöity viestinnän alan ammattilaisten tarpeisiin. Avoimet koulutuksemme kokoavat lähes viikoittain yhteen viestinnän ammattilaisia eri organisaatioista ympäri Suomen. Palaute kaikista koulutuksistamme on hyvää, vuonna 2020 osallistujista 94 % suosittelee webinaarimuotoisia koulutuksiamme kollegalleen!

 

Tarjoamme myös laajempia koulutuskokonaisuuksia niin avoimina kuin räätälöityinä kokonaisuuksina – yksittäisille viestinnän ammattilaisille kuin kokonaisille tiimeille tai yrityksille!

 

PRO-ohjelmat - päivitä viestintäosaamista avoimissa koulutuksissamme

PRO-ohjelmat tarjoavat viestinnän ammattilaisille mahdollisuudet kehittää osaamistaan valitsemallaan aihealueella. Viisi koulutuspäivää sisältävän ohjelman avulla syvennät tietojasi ja taitojasi. Kokonaisuuden käytyäsi saat todistuksen osaamisestasi.

Teemoina: Digitaalinen viestintä – DigiPRO, Markkinointiviestintä – MarComPRO sekä Viestintä liiketoiminnan ytimessä, KasvuPRO. Näistä PRO-ohjelmista lisää tästä linkistä.

 

Räätälöidyt viestintäkoulutukset omalle tiimille - suunnittele kanssamme teille sopiva kokonaisuus

Tarjoamme myös yksittäisille yrityksille tai organisaatiolle omia koulutuskokonaisuuksia – toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Oman organisaation tiimille suunniteltu ja toteutettu koulutuskokonaisuus voi rakentua muutamasta tunnista useampaan päivään ja se voi sisältää niin teoriaa kuin harjoitusta. Aihesisältönä voi olla mikä tahansa viestintäalan kehittymistarve, kuten esimerkiksi somemarkkinointi, vaikuttajamarkkinointi, viestinnän mittaaminen, strateginen viestintä, viestinnän vuosikellon suunnittelu tai vastuullinen viestintä. Kouluttajinamme toimivat laajan verkostomme alan ammattilaiset, joilla on kattava kokemus viestinnän ja markkinoinnin työtehtävistä.

 

Koulutukset järjestetään tällä hetkellä verkko-opetuksena. Käytämme mm. GoToWebinar-alustaa, Zoomia sekä Teamsiä. Käytössämme on myös viihtyisät koulutustilat toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Kasarmikatu 23. Tiloihin mahtuu noin 25 henkilöä mutta näin pandemia-aikana emme tarjoa lähiopetusta.

 

Mikäli organisaationne kaipaa lisäoppia mihin tahansa viestinnän teemaan, me autamme. Lisätietoja saatte lähettämällä viestiä osoitteeseen procom@procom.fi.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.