Ajankohta

1.6.2023 09:00 – 1.6.2023 19:00

Paikka

Hilton Helsinki Strand / Online

Järjestäjä

ProCom

ProCom-päivä järjestetään 1.6.2023. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

AJANKOHTAISTA

Viestijöille suunnattu vuoden päätapahtumamme ProCom-päivä pidetään 1.6. Hilton Helsinki Strandissa. Suuren suosion vuoksi tapahtuman live-osallistumispaikat myytiin täyteen jo huhtikuussa. Tarjoamme lisäpaikkoja tapahtumaan hybridi- tai online-osallistumisen muodossa. Hybridilipulla saat mahdollisuuden osallistua Hilton Helsinki Strandissa normaaliin tapaan keskipäivän rinnakkaissessioihin, lounas- ja verkostoitumistaukoihin sekä iltatilaisuuteen. Aamu- ja iltapäivän keynote-alustukset puolestaan seuraat suurilta näytöiltä pääsalin viereisessä salissa. Tapahtumaan voi osallistua myös etänä ammattistriimauksen välityksellä.

 

ProCom-päivän teema on vaikuttava viestintä

ProCom-päivä on ollut vuodesta toiseen iloinen kesän aloituksen merkki viestintäammattilaisille ja erityisen tärkeä tilaisuus kollegojen tapaamiseen ja uusien tuttavuuksien luomiseen. 

ProCom-päivä keskittyy viestintäalan kaikkein keskeisimpään kysymykseen: miten viestinnällä voidaan vaikuttaa ja millaista on vaikuttava viestintä? Haemme vastausta valovoimaisten puhujien ja kiinnostavien esimerkkien myötä. Vaikuttavaa viestintää lähestytään kolmesta näkökulmasta:

  • Yhteiskunnallisen viestinnän ja lobbauksen kautta
  • Sosiaalisen median vaikuttajien kautta
  • Informaatiovaikuttamisen ja disinformaation kautta

ProCom-päivässä julkistetaan myös ProComin vertaisarvioidun julkaisusarjan ProComma Academicin uusin teos Vaikuttava viestintä, jonka artikkelit pureutuvat sosiaalisen median vaikuttajiin, ajatusjohtajiin ja viestijöihin. Kirjan päätoimittavat Hanna Reinikainen ja Salla-Maaria Laaksonen.

ProCom-päivän Hilton Helsinki Strandissa juontaa toimittaja Jussi-Pekka Rantanen

Seminaarin jälkeen pääsemme vaihtamaan vapaalle cocktai-iltajuhlan merkeissä, jolloin jaamme myös vuoden 2022 viestintäpalkinnot. Iltajuhla sisältyy seminaarin hintaan.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Hybridiosallistuminen: 440 € jäsenille, muille 545 €

Online-osallistuminen: 390 € jäsenille, muille 495 €

Osallistuminen paikan päällä (LOPPUUNMYYTY): 590 € jäsenille, muille 695 €

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Ryhmätarjous: Voit ilmoittaa organisaatiostasi kolme osallistujaa ProCom-päivään kahden hinnalla. Ilmoita osallistujat samalla ilmoittautumislomakkeella ja merkitse ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään "ryhmätarjous 2/3". Ilmoittautumislomakkeella ennen maksutietoja on lisää uusi osallistuja -painike, jolla saat lisättyä samalle lomakkeelle useamman osallistujan yhteystiedot.

Suuremmissa ryhmissä kysy räätälöity tarjous sähköpostitse procom@procom.fi. 

Huomioithan hybridi- ja live-lipun eron. Hybridilipulla saat mahdollisuuden osallistua Hilton Helsinki Strandissa normaaliin tapaan keskipäivän rinnakkaissessioihin, lounas- ja verkostoitumistaukoihin sekä iltatilaisuuteen. Aamu- ja iltapäivän keynote-alustukset puolestaan seuraat suurilta näytöiltä pääsalin viereisessä salissa. Lue lisää hybirdi- ja live-lipun eroista verkkosivuiltamme

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

 

Peruutusehdot

Live- ja hybridiosallistuminen: Jos ilmoittautuminen perutaan 25.5.2023 tai sen jälkeen, laskutamme 50 % osallistumismaksusta. 31.5.2023 tai sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista laskutamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihtaminen tapahtumaan on maksutonta tapahtumapäivään saakka.

Ilmoitathan mahdollisesta vaihdosta live-osallistumisesta online-versioon meille heti kun mahdollista, kuitenkin viimeistään 31.5.2023.

Online-osallistuminen: Jos ilmoittautuminen perutaan 25.5.2023 tai sen jälkeen, laskutamme 50 % osallistumismaksusta. 31.5.2023 jälkeen perutuista online-osallistumisista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihtaminen tapahtumaan on maksutonta tapahtumapäivään saakka.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.