Ajankohta

17.10.2023 09:00 – 17.10.2023 10:30

Paikka

Antell Piha, Kauppurienkatu 7, Oulu

Järjestäjä

ProCom

Kuva: Antell

 

Maine on se, mitä organisaatiostasi puhutaan, kun et ole paikalla. Tiedätkö, millainen maine organisaatiollasi on ja miten sitä voi mitata? T-Median Kaisa Laurila kertoo Oulun alueverkoston tapaamisessa Luottamus&Maine -tutkimusmallista, joka auttaa organisaation arvokkaimman pääoman, luottamuksen ja maineen, mittaamisessa, kehittämisessä ja ylläpitämisessä.

 

Antell on 143-vuotias, Oulussa perustettu lounas- ja henkilöstöravintola-alan perheyritys, joka työllistää noin 300 henkeä. Antellin tarinaa ja yrityksen maineen johtamista valottaa kaupallinen johtaja Mari Kähkönen.

 

Aamukahvitilaisuus järjestetään tiistaina 17.10.2023 kello 9–10.30 Antell Piha -kahvilassa (Kauppurienkatu 7, Oulu). Ilmoittauduthan viimeistään 12.10.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Ystävällisin terveisin

Oulun alueverkosto & ProCom

 

TIETOJEN KÄSITTELY

Ilmoittautumalla mukaan tilaisuuteen hyväksyt, että ProCom toimittaa ilmoittautumistietosi tarvittaessa vierailukohdeorganisaatiolle. Tietojasi käytetään ainoastaan vierailun mahdollistamiseen, ja osapuolet eivät käytä tietoja muuhun tarkoitukseen.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.