Ajankohta

7.2.2023 16:30 – 7.2.2023 18:30

Paikka

Ammattiopisto Luovi, Komentajan talo, Veteraanikatu 2, 90130 Oulu

Järjestäjä

ProCom

Ammattiopisto Luovi kutsuu Oulun alueverkoston jäsenet kuulemaan, kuinka digikehittämistä tehdään kokeilukulttuurin avulla ja millaista apua osallistavista menetelmistä on kehittämistyössä. Tilaisuus järjestetään lämminhenkisessä Arttelissa, joka sijaitsee Oulun historiallisella puukasarmilla. Tervetuloa mukaan, tämän tilaisuuden oppeja viestinnän ammattilainen voi hyödyntää omassa työssään.

Ohjelma:

Klo 16.30-16.45 Tervetulokahvit

Kokeilukulttuurin avulla digitulevaisuuteen / tieto- ja viestintäjohtaja Susanna Kangas

Uusien teknologioiden hyödyntäminen opetuksessa ja työssä vaatii uskallusta ja pelotonta kokeilemisen kulttuuria koko henkilöstöltä. Pienemmät digihypyt ja isommat digiloikat vievät kohti uudenlaisia työn tekemisen tapoja. Mitä hyötyä esimerkiksi VR, AR, 3D ja AI-tekniikoista on valtakunnallisesti toimivan organisaation työvälineinä? Miten saat kehittämistyöhön mukaan asiakkaat tai organisaatiosi asiantuntijat?

Osallistavat menetelmät viestintätyössä / markkinointipäällikkö Elina Koskela

Tule ja koe, miten voit hyödyntää osallistavia menetelmiä esimerkiksi verkkopalvelun tai sisäisen viestinnän kehittämisessä. Osallistavilla menetelmillä et tee kehittämistyötä yksin, vaan saat asiakkaat tai organisaatiosi asiantuntijat mukaan yhteiskehittämiseen. Tästä tapaamisesta saat reppuusi työkaluja asiakasymmärryksen lisäämiseen, kehityskohteiden tunnistamiseen ja ratkaisujen miettimiseen.

Noin klo 18.30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuudessa on tarjoilua, joten pyydämme sitovat ilmoittautumiset ja erikoisruokavaliot 1.2.2023 mennessä.

 

TIETOJEN KÄSITTELY

Ilmoittautumalla mukaan tilaisuuteen hyväksyt, että ProCom toimittaa nimi- ja organisaatiotiedot järjestävälle taholle. Tietojasi käytetään ainoastaan vierailun mahdollistamiseen, ja osapuolet eivät käytä tietoja muuhun tarkoitukseen.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Kirjaudu sisään »

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.