Ajankohta

21.3.2024 09:00 – 21.3.2024 15:00

Paikka

ProComin toimisto / Online

Järjestäjä

ProCom

HALUATKO SYVENTÄÄ OSAAMISTASI?

Tämä koulutuspäivä on osa vuoden mittaista koulutuskokonaisuutta. Kiinnostaisiko sinua syventyä johtamisviestinnän koulutuskokonaisuuden  teemoihin laajemmin? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, johon sisältyy minimissään kuusi (6) koulutuspäivää, oppimisalusta ja opiskelijakollegoiden tuki. Tutustu kattavaan koulutuskokonaisuuteen sivuiltamme tai kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen Zoomissa on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen. Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Viestintäammattilaiset ovat avainroolissa toimivan sisäisen viestinnän ja organisaatiokulttuurin rakentajina ja ylläpitäjinä. Viestijöiden rooli ei kuitenkaan yksin riitä hyvän organisaatiokulttuurin luomiseen. Siihen tarvitaan myös johtoa ja koko työyhteisöä.  Mikä ylipäätään saa työntekijät sitoutumaan yhteiseen tavoitteeseen ja motivoi työskentelemään sen eteen? Ja miten viestintä voi osaltaan tukea tavoitellun organisaatiokulttuurin rakentumista?

Entä mikä on johdon ja mikä viestinnän rooli johtamisviestinnässä? Millainen johtaminen ja viestintä innostavat ja saavat työyhteisön sitoutumaan yhteisiin arvoihin?

Koulutuspäivän tavoitteena on jäsentää yhdessä,

1) miten työyhteisöviestinnästä rakennetaan organisaation menestystekijä ja
2) miten organisaatiokulttuuria voidaan tavoitteellisesti vahvistaa.

Tästä koulutuksesta ei kannata jäädä paitsi, sillä luvassa on runsaasti sekä teoreettisia näkökulmia että kokemuksen tuomaa tietoa ja työkaluja työyhteisöviestinnän ja organisaatiokulttuurin vahvistamiseen.

 

KENELLE

Koulutus sopii sinulle viestinnän ammattilainen, joka haluat konkreettisia vinkkejä ja työkaluja organisaatiosi sisäisen viestinnän ja organisaatiokulttuurin kehittämiseen sekä johdon ja viestinnän vastuiden ja työnjaon selkiyttämiseen johtamisviestinnässä.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Aamupäivä (klo 9–12): Työyhteisöviestinnästä organisaation menestystekijä

 • Millaista sisäistä viestintää organisaatiossa tarvitaan?
 • Tarvitaanko työyhteisössä pelisääntöjä ja sopivatko samat säännöt kaikille?
 • Toimivan työyhteisöviestinnän resepti
 • Esimerkkejä, keskustelua ja pohdintatehtäviä

Iltapäivä (klo 13–15): Kohti vahvaa organisaatiokulttuuria

 • Mitä väliä organisaatiokulttuurilla? Yhteishenki ja identiteetti asiantuntijaorganisaation menestystekijänä
  • Noora Salin, Employee Engagement and Development Lead, Varian Medical Systems Finland.
 • Johdatus organisaatiokulttuuriin ja sen johtamiseen
 • Oman organisaatiokulttuurin vahvistaminen
 • Esimerkkejä, keskustelua ja pohdintatehtäviä

 

KOULUTTAJA

Terttu Sopanen, KTM toimii johtavana konsulttina strategisen viestinnän toimisto Brunnen Communicationsissa. Tepa näkee viestinnän olennaisena osana yritysten liiketoimintaa ja johtamista. Viestinnällä edistetään organisaatioiden strategioiden toteuttamista, taktisia valintoja, työyhteisön arjen sujumista sekä yhteisöllisyyden ja organisaatiokulttuurin rakentumista. Tepalla on kahden vuosikymmenen kokemus viestinnän ja markkinoinnin johtotehtävistä, erityisesti muutosviestinnästä ja laajojen viestinnällisten uudistusten läpiviennistä eri organisaatioissa. Hänen ominta osaamistaan on johtamisviestinnän rakenteiden ja prosessien luominen. Tepa on myös Viestintäekonomien perustajajäsen.

 

VIERASPUHUJA

Noora Salin, Employee Engagement and Development Lead, RTS, Varian Medical Systems

Noora Salin on ratkaisukeskeinen ekonomi ja business coach, joka työskentelee organisaatioiden, tiimien ja yksilöiden kehittämisen parissa Varianissa. Varian Medical Systems on kehittänyt, rakentanut ja toimittanut innovatiivisia ratkaisuja syövänhoitoon globaalisti yli 70 vuoden ajan. Suomen organisaation n. 300 asiantuntijaa työskentelee sädehoito-ohjelmiston, syöpähoidon hallinnan sekä pilvipalveluiden kehittäjinä. 

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

395 eur jäsen / 555 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Huom. Mikäli suoritat johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan. Koulutuskokonaisuuden osallistujien lisäosallistujat:

 • Yksilöosallistujan lisäosallistuja: Saman organisaation lisäosallistujat saavat 10 % alennuksen yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia).
 • Organisaatio-osallistumisen lisäosallistuja: Organisaatio saa lisäosallistujat koulutuspäiviin -50 % hinnalla yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia)

 

Luokkahuonekoulutuksen edut:

 • ProCom tarjoaa aamiaisen ja lounaan
 • Verkostoituminen kollegoiden kanssa
 • Toimistolta voi napata mukaan viestintäalan kirjallisuutta
 • Sparrailu kollegojen ja kouluttajan kanssa
 • Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

HALUATKO SYVENTÄÄ OSAAMISTASI?

Tämä koulutuspäivä on osa vuoden mittaista koulutuskokonaisuutta. Kiinnostaisiko sinua syventyä johtamisviestinnän koulutuskokonaisuuden  teemoihin laajemmin? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, johon sisältyy minimissään kuusi (6) koulutuspäivää, oppimisalusta ja opiskelijakollegoiden tuki. Tutustu kattavaan koulutuskokonaisuuteen sivuiltamme tai kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.