Ajankohta

12.4.2023 16:00 – 12.4.2023 17:30

Paikka

Online

Järjestäjä

ProCom

Hei opiskelija! ProCom kutsuu kaikki opiskelijat maksuttomaan webinaariin keskiviikkona 12.4. klo 16–17.30. Millaisia uramahdollisuuksia viestinnän ala tarjoaa? Miten saada ensimmäinen harjoittelu- tai työpaikka? Millaisia haasteita uran alussa voi kohdata? Tule kuulemaan inspiroivia uratarinoita nuorilta viestijöiltä, jotka kertovat miten he ovat löytäneet paikkansa viestintäalalla.

 

Puhujat: 

 

Anna Majuri, viestintäasiantuntija, Ulkopoliittinen instituutti

Anna Majuri työskentelee Ulkopoliittisessa instituutissa viestintäasiantuntijana. Anna on väsymättömän innostunut juniori ja toisaalta kädet jo moneen soppaan sotkenut viestijä. Hän on kiinnostunut maailman tapahtumista, disinformaation torjunnasta ja viestinnän monista mahdollisuuksista. Anna kertoo kävelevänsä välillä liian isoilla saappailla ja kun hirvittää, hän yleensä nauraa ja sitten käärii hihat.

Akseli Rouvari, vaikuttajaviestinnän suunnittelija, Tekir

Akseli Rouvari työskentelee viestintätoimisto Tekirissä vaikuttajaviestinnän suunnittelijana erityisesti politiikkaan, yhteiskunnallisiin ilmiöihin, energiaan ja kestävyyteen liittyvien aiheiden parissa. Helsingin yliopistossa politiikkaa ja viestintää opiskeleva Akseli on kokenut nuorisovaikuttaja, joka toimii lisäksi kansainvälisen ilmastopolitiikan parissa Suomen nuorten ilmastodelegaattina ja puoluepolitiikassa.

Lilli Salminen, yrittäjä, Nōs Creative ja Content Corner

Lilli Salminen on Tampereen yliopiston viestinnän (ent. puheviestintä) opintosuunnasta valmistunut markkinoinnin moniosaaja. Yrittäjäksi päätynyt Lilli on nykyään mukana kahden yrityksen toiminnassa. Hän luotsaa omaa yhden naisen luovaa toimistoa Nōs Creativea sekä on asiakkuusjohtajana ja yhtenä perustajaosakkaana vaikuttajamarkkinointiin erikoistuneessa luovassa toimistossa Content Cornerissa. Kiireisen yrittäjäelämän sijaan Lilli haluaa kuitenkin puhua pehmeämpien työelämäarvojen puolesta ja yksi syy lähteä yrittäjäksi olikin nimenomaan vapaus – vapaus tehdä työelämästä omannäköistä.

Aika: 12.4.2023 kello 16–17.30

Paikka: Online

Ilmoittaudu mukaan, tervetuloa! 

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.