Ajankohta

9.4.2024 16:00 – 9.4.2024 17:30

Paikka

online

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

 

Kaipaatko vinkkejä harjoittelu- ja työpaikkojen hakemiseen? Tuntuuko oman urapolun löytäminen vaikealta? Kuinka hypätä työelämään ja päästä kiinni viestinnän alan töihin? ProComin opiskelijawebinaarissa kuulemme kolme puheenvuoroa, jotka keskittyvät oman paikan löytämiseen sekä työnhakuun.

Tilaisuuden aikana kaksi nuorta viestijää, Tessa Toni (Yle) ja Carlos Sunila (Miltton USA) jakavat oman uratarinansa ja lisäksi viestintäjohtaja Johanna Vesikallion (valtiovarainministeriö) kertoo neuvonsa harjoittelu- ja työpaikkojen hakemiseen uran alkuvaiheessa. Johannalla on pitkä kokemus uransa alussa olevien viestijöiden rekrytoimisesta sekä nuorten kollegoidensa sparraamisesta. Puheenvuoron aikana kuulemme muun muassa kuinka tuoda omaa osaamistaan esiin, jos työkokemusta on vasta vähän, kuinka erottautua työnhaussa ja mitä nuorelta viestijältä odotetaan uudessa työpaikassa. 

Webinaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

 

Ajankohta: tiistai 9.4. kello 16–17.30

Paikka: online

 

Puhujat

Tessa Toni, konseptisuunnittelija & tuotekehittäjä, Yle

Tessa Toni työskentelee Ylellä sekä konseptisuunnittelijana että tuotekehittäjänä. Siinä missä konseptisuunnittelijana Tessa ideoi nuorelle kohdeyleisölle uudenlaisia tuotteita, auttaa hän taas tuotekehittäjänä jo olemassaolevia tuotteita idean, asiakkuuden, visuaalisuuden ja löydettävyyden kirkastamisessa. Tessalla on aikaisempaa työkokemusta niin journalismista kuin viestinnästäkin, mutta hän uskoo, että suurinta osaa oman tulevaisuuden työtitteleistä ei ole vielä keksittykään.

Tessa on valmistunut Tampereen yliopistosta yhteiskuntatieteiden maisteriksi journalistiikasta ja viestinnästä. Tämän lisäksi hän on opiskellut sukupuolentutkimusta Helsingin yliopiston maisteriohjelmassa ja tutustuu tällä hetkellä tulevaisuudentutkimukseen Turun yliopiston kursseilla.

 

Carlos Sunila, Miltton USA

Carlos Sunila työskentelee Milttonin Yhdysvaltain toiminnoissa. Hän auttaa pohjoismaisia yrityksiä ja organisaatioita analysoimaan, ymmärtämään ja toteuttamaan erilaisia toimenpiteitä Yhdysvaltain markkinoilla. Carloksen vastuualueisiin kuuluu projekteja, jotka liittyvät viestintään, markkinointiin, suhdetoimintaan, strategiaan sekä opintomatkojen organisointiin.

Carloksella on taskussaan kandidaatin tutkinto politiikasta ja viestinnästä, ja hän on pian valmistumassa maisteriksi Helsingin yliopistosta. Ennen nykyistä tehtäväänsä Carlos työskenteli toimittajana MTV Uutisissa. Lisäksi hän on perustanut Suomessa toimivan uutis- ja sisältötoimiston, Modian.

 

Johanna Vesikallio, valtiovarainministeriö

Valtiovarainministeriön viestintäjohtaja Johanna Vesikallio johtaa ja kehittää ministeriön viestintää yhdessä noin kymmenen hengen viestintätiimin kanssa. Ennen ministeriöuraa hän työskenteli lähes 20 vuotta toimittajana muun muassa STT:ssä, Ylessä ja Helsingin Sanomissa. STT:ssä hän veti politiikan toimitusta sen esimiehenä noin viisi vuotta.

Koulutukseltaan Vesikallio on yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenaan valtio-oppi Jyväskylän yliopistosta. Hän on käynyt myös Sanomien toimittajakoulun ja suorittanut EU-asioiden tutkinnon Ranskassa.

Yhteensä Johanna on rekrytoinut uransa aikana kymmeniä ihmisiä, joista useimmat uransa alkuvaiheessa. Hän on myös toiminut Suomen Mentoreiden kautta vapaaehtoisena mentorina vastavalmistuneelle nuorelle.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.