Ajankohta

7.5.2019 09:00 – 7.5.2019 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kasarmikatu 23A5, 00130 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

 

Miten herätät kuivakan vastuullisuusraportin eloon ja rakennat siitä lukijaa kiinnostavan? Mitä GRI-standardi tarkalleen tarkoittikaan? Miten saat raportoinnista enemmän irti?

Tässä koulutuspäivässä syvennytään vastuullisuusraportointiin viestijän näkökulmasta. Koulutuspäivä tarjoaa sinulle konkreettisia eväitä ja käytännön esimerkkejä, joiden avulla voit kehittää yrityksen tai yhteisön vastuullisuusraportointia kiinnostavaksi ja hyödylliseksi.

Koulutus on mahdollista suorittaa yksittäisenä kokonaisuutena tai osana KasvuPRO-koulutusohjelmaa.

Päivän teemat

Johdatus vastuullisuusraportointiin

Mitä viestinnän tekijöiden kannattaa tietää GRI:stä

  • Johdatus vastuullisuusraportointiin
  • GRI-standardin perussisältö ja logiikka
  • Raportointiprosessin vaiheet
  • Vastuullisuusraportoinnin kehittäminen ja viestijän rooli
  • Asiat, joihin viestijöiden kannattaa kiinnittää huomiota

Standardin mukainen ja silti kiinnostava sisältö

  • Millainen on hyvä vastuullisuusraportti (ja millainen on huono raportti)
  • Keinoja, joilla kuivakka ja mekaaninen raportointi herätetään eloon
  • Tavoitteena raportti, joka kiinnostaa ja palvelee lukijaa

Raportointia vai viestintää?

  • Kertatöräys vai hyödyntäminen ympäri vuoden?
  • Yritysesimerkki: Katariina Sillander, Vastuullisuus- ja viestintäpäällikkö, Varma

Päivä sisältää runsaasti käytännön esimerkkejä ja harjoituksia.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu kaikille vastuullisuusraporttien tekijöille, niin viestinnän kuin yritysvastuun asiantuntijoille, joilla on halu kehittää raportistaan entistä parempi. Koulutuspäivä soveltuu sekä yritysten että yhteisöjen edustajille.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Kaisa Kurittu Ratkaisutoimisto Vinhasta. Kaisa sparraa työkseen yritysten vastuullisuusraportointia ja julkaisi syksyllä 2018 kirjan Yritysvastuuraportointi, kiinnostavan viestinnän käsikirja.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 30.4.2019. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko KasvuPRO-koulutuskokonaisuudesta? Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.