Ajankohta

10.10.2023 15:30 – 10.10.2023 17:00

Paikka

ProComin toimisto / Online

Hinta jäsenille

40 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

120 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen. Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

 

KOULUTUS

Pohditko, miten on mahdollista nousta esiin selkeällä, vaikuttavalla viestinnällä ja tulla tunnetuksi asiantuntijana? Haluaisitko ottaa haltuusi strategisen asiantuntijaviestinnän perusteet ja löytää metodin vaikuttavaan viestintään?

Tämän päivän työelämässä menestyvät ne asiantuntijat, jotka uskaltavat tuoda osaamistaan esiin ja nousta esille eli rakentaa järjestelmällisesti omaa asiantuntijabrändiään. Brändiksi muodostuneeseen asiantuntijaan luotetaan ja häntä arvostetaan. Brändinsä kirkastanut asiantuntija osaa sitouttaa yleisönsä verkossa ja hän myös saa työmahdollisuuksia aktiivisuutensa ansiosta.

Tämä 90 minuutin tehokas ja käytännönläheinen koulutus antaa sinulle ideoita, konkreettisia vinkkejä sekä työkaluja, joiden avulla voit nousta esiin selkeällä, vaikuttavalla viestinnällä. Koulutuksen aiheita ovat muun muassa asiantuntijabrändin kirkastaminen, henkilökohtaisen ydinviestin määrittely sekä vaikuttava viestintä sosiaalisessa ja perinteisessä mediassa. Koulutus auttaa sinua kiteyttämään oman asiantuntijuutesi ytimen tunnistettavan brändin muotoon ja viestimään siitä erottuvalla tavalla. Tulet oppimaan koulutuksessa, mitkä ovat strategisen asiantuntijaviestinnän perusteet sekä saat käyttöösi metodin tehokkaaseen ja vaikuttavaan viestintään sosiaalisessa mediassa.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

  • Brändi, asiantuntijabrändi, henkilöbrändi, ajatusjohtaja, suunnannäyttäjä – mistä puhumme ja mitä tavoittelemme
  • Asiantuntijaviestinnän punainen lanka
  • Asiantuntijan oma kohderyhmä – ja miksi sen pitäisi kiinnostaa
  • Millainen asiantuntijasisältö kiinnostaa yleisöä?
  • Yksityisen ja julkisen rajat
  • Resepti vaikuttavaan asiantuntijaviestintään somessa ja perinteisessä mediassa

 

KENELLE

Koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, joiden työnkuvaan kuuluu viestintä. Erityisen hyödyn koulutuksesta saavat esimerkiksi viestinnän ja markkinoinnin parissa työskentelevät asiantuntijat, päälliköt ja johtajat, joilla on tavoitteena nousta aktiivisen viestinnän keinoin oman alansa suunnannäyttäjiksi.

 

KOULUTTAJA

Aino Pajukangas on viestintäyrittäjä ja valmentaja, jonka taikavoima on tehdä asiakas tunnetuksi. Aino on pohjakoulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri sekä jatkokoulutukseltaan ratkaisukeskeinen valmentaja.

Yli 20 viime vuoden aikana Aino on työskennellyt suomalaisen yrityselämän näköalapaikoilla toimittajana, tiedottajana, viestintäpäällikkönä ja -johtajana valtakunnallisissa, monikansallisissa ja paikallisissa yrityksissä, muun muassa Helsingin Sanomissa, VR-konsernissa ja Suomen Nestléllä. Vuodesta 2018 alkaen hän on työskennellyt oman yrityksensä viestintätoimisto Aivelan kautta konsulttina ja kouluttajana viestinnän strategisen suunnittelun, mediasuhteiden ja sisältömarkkinoinnin parissa.

Ainon ammatillinen intohimo on auttaa yrityksiä ja yksilöitä saamaan äänensä kuuluviin somessa ja mediassa. Ainon koulutuksia pidetään selkeinä, hyödyllisinä, käytännönläheisinä ja ajatuksia herättävinä.

Ainon asiatuntijabrändin rakentamiseen liittyvä tietokirja Suunnannäyttäjät ilmestyy 2.10.2023.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

40 eur jäsen / 120 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Paikan päällä, olen jäsen 40e + alv. 24%Paikan päällä, en ole jäsen 120e + alv. 24%Etänä, olen jäsen 40e + alv. 24%Etänä, en ole jäsen 120e + alv. 24%

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.