Ajankohta

12.9.2023 16:30 – 12.9.2023 18:00

Paikka

ulkoministeriö, Laivastokatu 22, 00160 Helsinki

Järjestäjä

ProCom

 

ProComin uuden verkoston, mediaviestinnän verkoston toiminta käynnistyy vierailulla ulkoministeriön viestintään!

Miten ulkoministeriö viestii ja hoitaa mediasuhteitaan Suomessa ja ulkomailla? Miten mediaviestintää eri maiden lähetystöjen kanssa koordinoidaan? Suomi sai Nato-jäsenyyden myötä ennätyksellisen määrän medianäkyvyyttä ulkomaiden medioissa. Millainen puristus Suomen Nato-jäsenyys oli ulkoministeriön viestinnälle? 

Tervetuloa tutustumaan ulkoministeriön viestintään mediasuhdenäkökulmasta tiistaina 12.9. klo 16.30–18.00 (ulkoministeriö, Laivastokatu 22, 00160 Helsinki). Tilaisuutta isännöi ulkoministeriön viestintäjohtaja Mikko Koivumaa.

Mukaan mahtuu 20 henkilöä. Otathan mukaan henkilöllisyystodistuksen. 

Mikäli vierailu on jo täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Saat vahvistusviestin osallistumisesta, mikäli paikkoja vapautuu. 

TILAISUUS

Aika: tiistai 12.9.2023 klo 16.30–18
Paikka: ulkoministeriö, Laivastokatu 22, 00160 Helsinki

Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenille. Pääset ilmoittautumaan kirjauduttuasi sisään. Lämpimästi tervetuloa mukaan vierailulle! 

HUOM! Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt 5.9.2023. 

Ystävällisin terveisin
mediaviestinnän verkosto ja ProCom

 

TIETOJEN KÄSITTELY

Ilmoittautumalla mukaan tilaisuuteen hyväksyt, että ProCom toimittaa ilmoittautumistietosi tarvittaessa vierailukohdeorganisaatiolle. Tietojasi käytetään ainoastaan vierailun mahdollistamiseen, ja osapuolet eivät käytä tietoja muuhun tarkoitukseen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.