Ajankohta

27.2.2024 09:00 – 27.2.2024 15:00

Paikka

ProComin toimisto / Online

Järjestäjä

ProCom

HALUATKO SYVENTÄÄ OSAAMISTASI?

Tämä koulutuspäivä on osa vuoden mittaista koulutuskokonaisuutta. Kiinnostaisiko sinua syventyä johtamisviestinnän koulutuskokonaisuuden  teemoihin laajemmin? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, johon sisältyy minimissään kuusi (6) koulutuspäivää, oppimisalusta ja opiskelijakollegoiden tuki. Tutustu kattavaan koulutuskokonaisuuteen sivuiltamme tai kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen Zoomissa on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen. Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Organisaation strategia rakennetaan ja toteutetaan vuorovaikutuksessa. Viestintä saa omien kanaviensa ja verkostojensa kautta jatkuvasti päivittyvää tietoa organisaatiokulttuurista, asiakasrajapinnasta ja julkisesta keskustelusta. Viestinnän kehittämiseen sopiva tieto on arvokasta myös strategiatyön eri vaiheissa. 

Koulutuksessa käymme läpi viestinnän merkitystä organisaatiostrategian luomisessa, kirkastamisessa ja käytäntöön viemisessä. Aihetta käsitellään kattavasti kouluttajien kirjoittaman kirjan viitekehyksen pohjalta sekä yrityscasen kautta.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Päivän avaus ja viestinnän johtamisen timantti

Viestinnän rooli strategian valmistelussa

10.00 Tauko

Jatkuva strategiaprosessi

Kaupunkistrategiat ja muita esimerkkejä

12–13 Lounastauko

Case HSL: Liiketoimintastrategia, viestintästrategian, brändistrategian ja somestrategian yhteispeli

14.00 Tauko

Johtamisviestintä tukee strategian toteutumista arjessa

Yhteenveto ja koulutuksen lopetus

 

KENELLE

Koulutus on tarkoitettu viestinnän asiantuntijoille, tiimeille, viestintäjohtajalle tai viestinnästä vastaavalle yleisjohdolle, kun pitää ymmärtää kirkkaasti viestinnän kytkeytyminen koko organisaation strategiaan ja johtamiseen sekä johtaa viestintää strategisella ja operatiivisella tasolla.

 

KOULUTTAJAT

Jenni Vuorio, KTM, viestintäpäällikkö, HSL, vahvuuksia ovat strateginen johtaminen ja viestintä sekä organisaatiokulttuurien kehittäminen viestinnän keinoin. Hän rakentaa siltoja siilojen yli avoimen, ketterän ja ratkaisukeskeisen vuorovaikutuksen avulla. Vuorio on työskennellyt kansainvälisissä yrityksissä (Nobina Oy, VR-Yhtymä, Fiskars Oyj, Sodexo Oy, IBM Oy,) muutosjohtamisen, HR:n ja viestinnän monipuolisissa kehittämistehtävissä sekä vastannut työyhteisöviestinnän palvelukokonaisuuden lanseeraamisesta viestintätoimisto Tekir Oy:ssä.

Pipsa Lotta Marjamäki, VTM, on kokenut viestinnän ammattilainen ja johtaja. Kelan viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä hän on vastannut strategisesta viestinnästä, asiakasviestinnästä, mediaviestinnästä, strategia- ja työyhteisöviestinnästä ja mediaviestinnästä eri kanavissa. Marjamäki on erikoistunut viestinnän vaikuttavuuteen ja hänen vetämänsä viestinnän mittaamisverkosto on toiminut vuodesta 2017.

Marjamäki on kouluttanut viestinnän johtamista viestinnän asiantuntijoille julkisella sektorilla ja yrityksissä sekä innostanut kirkkoherroja ja pelastusjohtajia johtamisviestinnän pariin. Hän on työskennellyt Kelan lisäksi mainostoimistossa, Sodexolla, printtimediassa ja kansainvälisen rauhanturvaoperaation viestintäosastolla.

Marjamäen ja Vuorion kirja ”Viestinnän johtaminen strategiasta tuloksiin” julkaistiin elokuussa 2021. Viestinnän ammattilaiset ProCom palkitsi kirjan kunniamaininnalla Vuoden viestintäteko 2022 -kilpailussa.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

395 eur jäsen / 555 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Huom. Mikäli suoritat johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan. Koulutuskokonaisuuden osallistujien lisäosallistujat:

  • Yksilöosallistujan lisäosallistuja: Saman organisaation lisäosallistujat saavat 10 % alennuksen yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia).
  • Organisaatio-osallistumisen lisäosallistuja: Organisaatio saa lisäosallistujat koulutuspäiviin -50 % hinnalla yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia)

 

Luokkahuonekoulutuksen edut:

  • ProCom tarjoaa aamiaisen ja lounaan
  • Verkostoituminen kollegoiden kanssa
  • Toimistolta voi napata mukaan viestintäalan kirjallisuutta
  • Sparrailu kollegojen ja kouluttajan kanssa
  • Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

HALUATKO SYVENTÄÄ OSAAMISTASI?

Tämä koulutuspäivä on osa vuoden mittaista koulutuskokonaisuutta. Kiinnostaisiko sinua syventyä johtamisviestinnän koulutuskokonaisuuden  teemoihin laajemmin? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, johon sisältyy minimissään kuusi (6) koulutuspäivää, oppimisalusta ja opiskelijakollegoiden tuki. Tutustu kattavaan koulutuskokonaisuuteen sivuiltamme tai kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.