Ajankohta

27.1.2022 09:00 – 27.1.2022 15:00

Paikka

Zoom

Hinta jäsenille

330 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

440 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

 

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään online-toteutuksena Zoom-alustalla.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Liiketoiminta ja viestintä ne yhteen sopii – vai sopiiko? Ihannetilanteessa viestintä on organisaation ja johdon strateginen työkalu, joka rakentaa luottamusta ja mainetta ja joka siivittää yrityksen kohti tavoitteitaan.  Huonossa tilanteessa viestintä nähdään johtamisesta ja liiketoiminnasta irrallisena – enemmän kuluna kuin investointina.  Voi myös olla, että viestintäyksikkö on tahtomattaan valunut operatiiviseen rooliin, jossa sen tehtävänä on toteuttaa organisaation viestintätoiveita.

Tule laajentamaan ajatteluasi liiketoiminnan ja viestinnän suhteesta. Valmennuksessa opit puhumaan liiketoiminnan kieltä niin, että viestinnän merkitys ymmärretään olennaisena osana johtamista ja sen potentiaali kirkastuu koko organisaatiolle. Ja mikä parasta, liiketoiminnasta ja viestinnästä tulee vaikuttavampaa ja tuottavampaa kun johtamisviestintä otetaan johdon agendalle.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

  • Viestinnän rooli suhteessa liiketoimintaan
  • Viestintä ja organisaatiostrategia
    • viestinnän merkitys strategian kirkastajana ja toimeenpanijana
  • Miten viestintä voi tukea johtoa johtamisviestinnässä
  • Yrityscase:  Viestinnästä liiketoiminnan ajuri
    • projektipäälliköistä kuoriutui viestinnän asiantuntijoita, kun insinöörit oppivat puhumaan tunteista
  • Harjoitus: askeleet kohti strategisempaa viestintää ja viestittävämpää strategiaa

 

KENELLE
Valmennus sopii organisaation viestintävastaaville eli viestintäpäälliköille ja -asiantuntijoille, jotka vastaavat yrityksensä viestinnästä ja haluavat viedä sen liiketoiminnan ytimeen.

 

VALMENTAJA

Päivän valmentajana toimii johtava viestintäkonsultti, KTM Terttu Sopanen viestintätoimisto Brunnenilta. Hän näkee viestinnän olennaisena osana yritysten liiketoimintaa. Viestinnällä edistetään organisaatioiden strategioiden toteuttamista. Hänellä on pitkä kokemus viestinnän ja markkinoinnin johtotehtävistä ja lähes kahden vuosikymmenen kokemus erityisesti muutosviestinnästä ja laajojen viestinnällisten kokonaisuudistusten läpiviennistä erilaisissa organisaatioissa. Tertun ominta osaamista on viestinnän rakenteiden ja prosessien luominen. Näiden molempien osa-alueiden sujuvuus on edellytyksenä sille, että viestintää pystytään johtamaan ja kehittämään tuloksellisesti.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

330 eur jäsen / 440 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

KIINNOSTAAKO LAAJAN KOULUTUSOHJELMAN SUORITTAMINEN?

Kiinnostaisiko sinua johtamisviestinnän koulutuskokonaisuuden suorittaminen? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, jonka suorittamisesta saa todistuksen. Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775 tai lue lisää täällä.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.