Ajankohta

15.9.2022 – 13.12.2022

Paikka

Verkko-oppimisympäristö / ProComin koulutustila, Helsinki

Hinta jäsenille

3490 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

4490 € + alv 24%

Poikkeustila- ja kriisiviestintätaitoja tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa

Elämme aikaa, jossa poikkeustilat ja kriisit seuraavat toisiaan. Eriasteisiin muutoksiin ja kriiseihin on syytä valmistautua huolella mahdollisuuksien mukaan jo ennakkoon ja erityisesti pitää omat ja koko organisaation taidot ajan tasalla.

Kriisit voi myös välttää hyvällä ennakointityöllä ja valmistautumisella. Onko sinun kriisiviestinnän taidot riittävällä tasolla? Olet sitten vasta-alkaja, viestinnän konkari tai pitkän uran tehnyt viestinnän ammattilainen: omaa osaamistaan on hyvä päivittää vastaamaan nykyajan ja tulevaisuuden haasteita!

4-6 kuukauden koulutusjakso takaa kattavat tiedot ja taidot kriisiviestintään.

Tutustu ohjelmaan laajemmin ja tilaa kattava esite täällä >>

Koulutusohjelman konsepti

Ohjelma koostuu kuudesta moduulista, joissa hyödynnetään monipuolisesti lähiopetusta, verkkoluentoja sekä itsenäistä etäopiskelua. Verkostoituminen muiden osallistujien kanssa tukee oppimista. Ohjelman sisältö on mahdollista linkittää omaan organisaatioonne räätälöidyillä analyyttisillä tehtävillä, joiden tekemiseen saat tukea kouluttajilta ja ProComin tiimiltä. Koulutuksen moduuleissa syvennymme muun muassa seuraaviin teemoihin:

  • Kriisiviestinnän määritelmä ja konteksti: Teemme katsauksen kriisin määritelmiin, kontekstiin ja toimijoihin vertaillen suomalaista ja kansainvälistä kriisiviestintää.
  • Kriisit ja yhteiskunta: Tutkimme kriisejä ja kriisiviestintää toimintaympäristön sekä megatrendien kautta.
  • Kriisit ja organisaatiot, osa 1 ja 2: Intensiivijakso, kahden päivän kriisinkestävyyttä vahvistava kokonaisuus. Tarkastelemme ennakointityötä ja sen merkitystä kriiseissä.
  • Kriisit ja ihminen: Tässä moduulissa tarkastelemme ihmistä ja yhteisöä psykologisina toimijoina kriisin keskellä. Teemme näkyviksi psykologisia prosesseja viestinnän kannalta relevantilla tavalla.
  • Kriisit ja resilienssi: Kriisi on aina poikkeustilanne myös mentaalisesti. Sen keskellä toimivien ihmisten toimintakyky on ratkaisevaa organisaation selviytymiselle kriisin keskellä.

Kriisiviestinnän koulutusohjelman pääkouluttajina toimivat viestinnän asiantuntija ja sovittelija Anna Sorainen, Functosin partneri, Senior Advisor Taneli Hassinen ja yliopistonlehtori, kriisiviestinnän tutkija VTT Salli Hakala. Koulutuksessa kuullaan myös muita asiantuntijoita sekä tutustutaan yritysten ja organisaatioiden kriisiviestintätyöhön case-esimerkkien avulla.

Tutustu ohjelmaan laajemmin ja tilaa kattava esite täällä >>

Miten mukaan koulutusohjelmaan?

Koulutusohjelma käynnistyy syyskuussa 2022

Aika: 15.9.2022 – 13.12.2022
Paikka: verkko-oppimisympäristö / ProComin koulutustila, Helsinki
Hinta: 3490 eur / 4490 eur ProComin jäsen / ei-jäsen. Hinta sisältää koko koulutusohjelmakokonaisuuden, oppimateriaalit, analyyttiset oppimistehtävät sekä ohjauksen ja koulutusohjelmatodistuksen. 

Koulutusohjelmaan otetaan mukaan vielä muutama hakija.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.