Ajankohta

14.5.2024 09:00 – 14.5.2024 15:00

Paikka

ProComin toimisto / Online

Järjestäjä

ProCom

HALUATKO SYVENTÄÄ OSAAMISTASI?

Tämä koulutuspäivä on osa kuuden kuukauden mittaista koulutuskokonaisuutta. Kiinnostaisiko sinua syventyä Kriisiviestintä muutoksessa -koulutusohjelman teemoihin laajemmin? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana kriisiviestinnän koulutuskokonaisuutta, johon sisältyy kuusi (6) koulutusmoduulia, oppimisalusta materiaaleineen ja opiskelijakollegoiden sekä henkilökohtaisen mentorin tuki. Tutustu kattavaan koulutuskokonaisuuteen sivuiltamme tai kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen Zoomissa on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen. Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Koulutuspäivä avaa käytännönläheisesti sitä, millaisia teemoja on tärkeä kohdata ja käsitellä oman ja organisaation resilienssin kasvattamiseksi.

Miten kasvattaa omaa ja organisaation resilienssiä juuri nyt, tässä ajassa? Riskianalyyseillä ja ennakoinnilla emme pääse kovin pitkälle, ellemme ole valmiita työskentelemään ja kehittymään inhimillisellä ulottuvuudella. Selviytymiskyky ja joustavuus ovat osa jokaisen elämäntaitoja, ja niistä tulisi puhua myös työyhteisöissä nykyistä enemmän.

Tässä koulutuspäivässä niistä puhutaan. Puhumme muun muassa arvoista, tarkoituksesta ja henkisistä voimavaroista. Puhumme luovuudesta, intuitiosta, epävarmuuden sietämisestä ja syyllisyydestä. Puhumme vuorovaikutustaidoista ja ihmisen kohtaamisesta.

Koulutuspäivässä saat apuja oman ja organisaatiosi resilienssin vahvistamiseen sekä työkaluja, joiden avulla työ voi jatkua omassa työyhteisössäsi. Taidot ennaltaehkäisevät kriisien syntymistä, mutta ne kannattelevat myös potentiaalisten kriisien yli – ja parhaimmillaan kohti uusia mahdollisuuksia.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

9.00 Avaus

9.15 Resilienssin reseptiikka

 • Miten kasvattaa omaa ja organisaation resilienssiä?
 • Taidot ja keinot sekä henkilökohtaisella että organisaation tasolla

Teemoina muun muassa:

 • Arvot, tarkoitus ja henkiset voimavarat toimintakyvyn taustalla
 • Luovuuden ja intuition merkitys
 • Itsereflektio
 • Johtaminen ja organisaatiokulttuuri

10.00 Tauko

10.15 Resilienssitesti

 • Reseptiikan testaaminen ryhmätyönä
 • Huomiota vaativien kehityskohteiden tunnistaminen omassa organisaatiossa

11.00 Case-puheenvuoro
Päivi Tampere
, viestintäpäällikkö, Valtioneuvoston kanslia

12.00 Lounas

13.00 Vuorovaikutustaidot

 • Ihmisen kohtaaminen kriisitilanteessa
 • Sovitteleva viestintä - keinot hankalien keskustelujen käymiseen

14.00 Case Wolt
Jani Hellström, 
Head of Communications, Wolt

14.45 Loppukeskustelu

 

KENELLE

Tämä koulutuspäivä on suunniteltu viestinnän ammattilaisille, jotka pohtivat, miten kasvattaa omaa ja organisaation resilienssiä ja haluavat oppia siitä lisää.

 

KOULUTTAJA

Anna Ståhle (ent. Sorainen) on viestinnän ja liikkeenjohdon strateginen neuvonantaja, sovittelija, valmentaja, puhuja ja moderaattori. Hänellä on lähes 30 vuoden kokemus mediasta, viestinnästä ja johtamisesta. Anna on hiljattain perustanut uuden yhtiön No Draman, joka keskittyy konfliktien ratkaisuun ja sovitteluun, ihmisten ja työyhteisöjen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä strategiseen viestintään. Anna työskentelee johtajien ja asiantuntijoiden kanssa erityisesti vaativissa muutos- ja kriisitilanteissa sekä strategiatöissä.

Anna toimii myös vuonna 2005 perustamansa viestintätoimiston Ground Communicationsin neuvonantajana. Vuosien varrella hän on toiminut muun muassa Kimi Räikkösen mediavastaavana McLarenilla, Olympiakomitean viestintäpäällikkönä ja Publicis Helsinki -mainostoimiston viestintäjohtana. Annan ura alkoi uutis-, ajankohtais- ja urheilutoimittajana Yleisradiolla. Anna oli ProCom ry:n puheenjohtaja vuosina 2008–2011. Vuonna 2019 hänet valittiin Vuoden viestintäammattilaiseksi ja vuonna 2015 Vuoden puhujaksi Suomessa (Evento Awards). Hän on myös julkaissut kriisiviestintään ja -johtamiseen keskittyvän kirjan ”SORI – johtaja ja julkisuus kriisissä” (Alma Talent, 2018).

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

395 eur jäsen / 555 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Huom. Mikäli suoritat Kriisiviestintä muutoksessa -koulutusohjelmaa, sisältyy koulutuspäivä koulutusohjelman hintaan.

 

Luokkahuonekoulutuksen edut:

 • ProCom tarjoaa aamiaisen ja lounaan
 • Verkostoituminen kollegoiden kanssa
 • Toimistolta voi napata mukaan viestintäalan kirjallisuutta
 • Sparrailu kollegojen ja kouluttajan kanssa
 • Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

HALUATKO SYVENTÄÄ OSAAMISTASI?

Tämä koulutuspäivä on osa kuuden kuukauden mittaista koulutuskokonaisuutta. Kiinnostaisiko sinua syventyä Kriisiviestintä muutoksessa -koulutusohjelman teemoihin laajemmin? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana kriisiviestinnän koulutuskokonaisuutta, johon sisältyy kuusi (6) koulutusmoduulia, oppimisalusta materiaaleineen ja opiskelijakollegoiden sekä henkilökohtaisen mentorin tuki. Tutustu kattavaan koulutuskokonaisuuteen sivuiltamme tai kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Paikan päällä, olen jäsen 495e + alv. 24 %Paikan päällä, en ole jäsen 655e + alv. 24 %Etänä, olen jäsen 395e + alv. 24 %Etänä, en ole jäsen 555e + alv. 24 %

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.