Ajankohta

6.9.2022 15:30 – 6.9.2022 17:00

Paikka

ProComin toimisto, Kasarmikatu 23 A 5, 00130

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

 

Kuinka yksittäinen ihminen tai organisaatio voi muuttaa maailmaa sosiaalisen median avulla? Kasvun verkoston tilaisuudessa perehdymme kysymykseen yhdessä Muuta maailmaa somessa – Hyväntekijän käsikirjan toisen kirjoittajan Inna-Pirjetta Lahden johdolla. Lyhyen alustuksen jälkeen keskustelemme yhdessä aiheesta. Hyväntekijän käsikirja on opas yrityksille, julkishallinnon organisaatioille ja vaikuttajille suunnattu opas siihen, miten yksittäiset ihmiset, yritykset ja organisaatiot voivat olla merkityksellinen osa yhteiskunnan positiivista muutosta.

 

PUHUJA

Inna-Pirjetta Lahti on vaikuttavuustoimisto PING Helsingin perustaja ja toimitusjohtaja. Inna-Pirjetta on vaikuttavuusviestinnän asiantuntija, jonka tavoitteena on muuttaa maailmaa yhdessä somessa toimivien vaikuttajien, yritysten ja organisaatioiden kanssa. Hänellä on monipuolinen tausta viestinnän, markkinoinnin ja myynnin strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. Hänen uutuuskirjansa Muuta maailmaa somessa Hyväntekijänkäsikirja ilmestyi huhtikuussa 2022.

 

TILAISUUS

Aika: tiistai 6.9.2022 klo 15.30–17
Paikka: ProComin toimisto, Kasarmikatu 23 A 5, 00130

Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenille. Pääset ilmoittautumaan kirjauduttuasi sisään. Lämpimästi tervetuloa mukaan vierailulle! 

 

Ystävällisin terveisin
Kasvun verkosto ja ProCom

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.