Ajankohta

8.2.2024 – 31.12.2024

Paikka

ProComin toimisto / Online

Järjestäjä

ProCom

Kohti tulevaisuuden viestintäjohtamista!

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen johtamisviestinnän haastavassa ja antoisassa maailmassa? Tervetuloa mukaan vuoden 2024 johtamisviestinnän koulutuskokonaisuuteen, joka on suunniteltu erityisesti kaikille viestinnän ammattilaisille, jotka haluavat kasvattaa osaamistaan ja pyrkiä huipulle alallaan. Kokonaisuus tarjoaa syvällistä tietoa ja käytännön työkaluja monipuolisista teemoista, jotka ovat keskeisiä tämän päivän ja tulevaisuuden johtamisviestinnässä.

Olipa kyseessä liiketoiminnan ja viestinnän strategian yhteensovittaminen, digitaalinen viestintä, monimuotoisuus ja inklusiivisuus tai tulevaisuuden viestintätrendit, tämä koulutuskokonaisuus kattaa laajasti johtamisviestinnän keskeiset teemat. Kokeneet kouluttajamme, asiantuntijamme ja case-puheenvuorot yhdistävät teorian ja käytännön, tarjoten osallistujille paitsi tietoa myös konkreettisia työkaluja ja oivalluksia. Tule mukaan ja luo perusta seuraavalle askeleellesi viestintäjohtamisen polulla – ymmärrä, vaikuta ja innovoi!

 

Johtamiviestinnän koulutuskokonaisuuden teemoja ovat:

Tutustu tarkemmin kokonaisuuden sisältöihin nettisivuillamme.

 

JOHTAMISVIESTINNÄN KOULUTUSKOKONAISUUDEN SUORITTAMINEN

Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen saat käyttöösi koko vuoden 2024 (12 kuukauden) opinto-oikeuden ja pääsyn kaikkiin koulutuspäiviin. Jos haluat koulutuksestasi todistuksen, tulee sinun suorittaa vähintään kuusi (6) koulutuspäivää sekä tehdä hyväksytysti oppimispäiväkirja, joka palautetaan ProComille siinä vaiheessa, kun koulutukset on suoritettuna. Todistuksessa käy ilmi koulutuskokonaisuutesi teema, laajuus sekä koulutuspäivät.

Koulutuksiin voi osallistua joko live- tai online-toteutuksena. Koulutuksista tulee myös materiaalit oppimisalustalle, johon opiskelijalla on henkilökohtainen pääsy koko vuoden ajan.

Vaihtoehtoisesti voit myös ilmoittautua johtamisviestinnän yksittäisiin koulutuspäiviin.

Organisaatio voi ostaa opinto-oikeuden koulutuskokonaisuuteen esimerkiksi viestintätiimilleen, jolloin koulutuspäivissä voi käydä kuka tahansa tiimin jäsen, kuitenkin niin, että koulutuksissa voi olla yksi organisaation jäsen kerrallaan. Lue lisää organisaatio-osallistumisesta täällä. Jos ilmoitat organisaatiosi kokonaisuuteen, lisääthän lomakkeen lisätietokenttään "organisaatio-osallistuminen + organisaation nimi". 

 

KENELLE

Koulutus on sinulle viestinnän ammattilainen, joka haluat oppia ymmärtämään viestinnän roolia laaja-alaisesti eri näkökulmista. Saat valmiuksia toimia strategisella tasolla kasvattaen osaamistasi muun muassa johtamisesta, strategisesta ajattelusta, liiketoiminnan ja viestinnän yhdistämisestä, vastuullisuudesta ja organisaatiokulttuurista.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä tai halutessaan online)

2 490 eur jäsen / 3 200 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

2 250 eur jäsen / 2 650 ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

 

Luokkahuonekoulutuksen edut:

  • Keskityt täysillä koulutukseen ilman houkutusta tehdä samalla muuta
  • ProCom tarjoaa aamiaisen ja lounaan
  • Verkostoituminen kollegoiden kanssa
  • Toimistolta voi napata mukaan viestintäalan kirjallisuutta
  • Sparrailu kollegojen ja kouluttajan kanssa
  • Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen sitoudut suorittamaan ohjelman vuoden 2024 aikana. Osallistuminen koulutusohjelmaan on mahdollista peruuttaa kuluitta kahden viikon (14 vrk)  ajan ilmoittautumisen jälkeen. Tämän jälkeen osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset ja tiedustelut ProComin toimistolle: procom@procom.fi tai 09 135 7775.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan, koulutuksiin ja tapahtumiin liittyen. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Paikan päällä, olen jäsen 2 490 e + alv. 24 %Paikan päällä, en ole jäsen 3 200 e + alv. 24 %Etänä, olen jäsen 2 250 e + alv. 24 %Etänä, en ole jäsen 2 650 e + alv. 24 %
Kyllä

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.