Ajankohta

2.12.2021 16:00 – 2.12.2021 17:00

Paikka

ProComin toimisto, Kasarmikatu 23 & Teams

Järjestäjä

ProCom

Tapahtumaan mahtuu paikan päälle ensimmäiset 20 osallistujaa. Rajoitus ei koske etäosallistujia. Livetilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa kahvin kera.

 

Kaisa Pekkala on viestinnän johtamisen tutkija ja kokenut ammattilainen. Hän väitteli tohtoriksi Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta lokakuussa 2021. Kaisan väitöskirja Social media and new forms of communicative work keskittyy työelämän viestinnällistymiseen ja viestintätyön jakautumiseen asiantuntijaorganisaatioissa. Väitöstutkimus nostaa esiin viestinnän johtamisen muutoksen, jossa keskiöön on noussut viestivän henkilöstön johtaminen.

 

Tutkimuksessa selvitettiin johdon ja työntekijöiden näkemyksiä käynnissä olevasta muutoksesta. Johdon näkemyksiä ja käytänteitä kartoitettiin haastattelemalla 23 viestintä- ja HR-johtajaa suomalaisista asiantuntijaorganisaatioista. Työntekijöiden näkemyksiä viestijärooleista ja kyvykkyyksistä selvitettiin kyselytutkimuksella, johon osallistui lähes 1200 työntekijää. Väitöskirja koostuu viidestä erillisestä tutkimusartikkelista, joita on julkaistu kansainvälisissä tiedejulkaisuissa kuten European Management Journal (EMJ) ja Corporate Communications: An International Journal.  

 

Kaisa opettaa Jyväskylän yliopistossa viestinnän johtamista ja kouluttaa viestinnän ammattilaisia sekä organisaatioita yksityisellä sektorilla. Hän on julkaissut useita tutkimusartikkeleita ja toiminut muun muassa Osallistava Viestintä ProComma Academic 2019 -aikakauskirjan päätoimittajana. 

 

Väitöskirja: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/77943 

Twitter: @kaisakristiinas 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kaisapekkala/

 

Aika: 2.12.2021 klo 16-17

Paikka: ProComin toimisto, Kasarmikatu 23 & Teams

 

Ystävällisin terveisin

Johtajaverkoston puheenjohtajat Liinu Lehto & Kia Haring

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.